Partners

Marijke Aukema

Bedrijf & Samenleving

Brengt ondernemers, maatschappelijke organisaties en onderwijs bij elkaar in zinvolle projecten, die voor beide partijen meerwaarde hebben en bijdragen aan een leefbare samenleving.

Door elkaar te stimuleren en enthousiasmeren, de krachten te bundelen en gemotiveerd samen te werken kunnen we maatschappelijke projecten realiseren die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van Haarlem en de omliggende regio.

Net als BeterBusiness zijn ook wij maatschappelijk betrokken. Het is prettig om samen te werken met een partij die net als wij het ‘bundelen van krachten’ centraal heeft staan.

 

 

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

  • Datum voor Beursvloer Haarlem is geprikt

    Voor de 14e keer organiseert Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken deze jaarlijkse beursvloer waarbij maatschappelijk betrokken partijen uit de regio de kans krijgen om mooie initiatieven met elkaar te ontplooien.

  • De Beursvloer 2017

    Op donderdag 13 juli 2017 is het weer zover! Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Beursvloer, het netwerk tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, dat twee werelden bij elkaar brengt.

  • Teva Community Days

    In samenwerking met Bedrijf & Samenleving Haarlem en omstreken organiseert TEVA ieder jaar de Teva Community Days, waarbij medewerkers samen vrijwillig in actie komen om mensen een fijne dag te bezorgen.

 

 

 

 

Tags: