Partners

Onno van Middelkoop

OVM Fotografie

Om te beschrijven hoe bijzonder de foto’s van Onno zijn, citeren we hierbij graag zijn vriend, schrijver en poëet: Marco Termes:

“De essentie van het moment. Elk moment. Dat zien. Dat doorzien en het vervolgens op spectaculaire en juiste wijze vastleggen. Dát nu is fotografie die het platvloerse alledaagse ontstijgt. Verzeker u van vakmanschap gebaseerd op talent, instinct en de wijsheid die jaren ervaring met zich meebrengt. Al die elementen tezamen hebben een naam: Onno van Middelkoop”.

Onno schrijft daarnaast voor diverse kranten, magazines en websites. Onno: “Deze artikelen plaats ik incidenteel op mijn website. Daarnaast plaats ik af en toe columns, inhoudelijke – en opiniërende stukken. Ik heb diverse biografieën geschreven van kunstenaars, erg leuk om te doen. Zo nu en dan maak ik een videoclip, trailer, gedicht of interview. Alles is gericht op meer context creëren en zaken in een breder perspectief plaatsen. Ik hecht aan goede verhalen die mensen aan het denken zetten. Communicatie in diverse vormen, waarbij het middel het verhaal versterkt. Maar fotografie blijft mijn passie.”

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema

 

Artikelen

  • Aspergediner in de Et(h)er

    Wie bij het aspergediner is geweest, en na afloop radio heeft gekeken, is het er over eens, dat het een bijzonder en heerlijk partnerbezoek was bij Hotel Haarlem. De sfeer was optimaal en de inhoud was van zakelijk en culinair hoogstaande niveau. De voortreffelijke ambiance droeg daar zeker aan bij.

  • Sportief partnerbezoek Golfclub De Houtrak

    Golf partner bezoek aan Golfclub De Houtrak was top georganiseerd. Omdat ook leden van de businessclub van De Houtrak aanwezig waren, was het een uitgelezen kans om nader kennis met elkaar te maken.

  • Bedrijfsbezoek Tata Steel i.s.m Jan de Wit Group

    Het partnerbezoek bij Tata Steel was weer sensationeel. Gehuld in speciale beschermende kleding kregen de partners uitleg over het gehele productieproces

 

 

 

 

Tags: