Onze blik

BeterBusiness = Verbindend ondernemen & Businessmakelaar

BeterBusiness als antenne

Visie op de regio

BeterBusiness heeft goed contact met de bestuurders en samenwerkingspartners. We zijn betrokken bij de actieagenda van de Metropoolregio Amsterdam en staan in contact met Amsterdam IJmuiden Offshore Port (AYOP) voor de technische ontwikkelingen. Dit levert een unieke positie. We weten wat er in de regio speelt op de business thema’s. Heb je vragen of loop je tegen uitdagingen aan? Dan staan we bij BeterBusiness voor je klaar om je verder te helpen.

Business missie

BeterBusiness heeft als missie om business kansen voor de partners te doen toenemen. Daarbij focussen we op het krachtig maken én houden van bedrijven in de dynamiek van duurzaamheid. Ondernemen is niet alleen werken aan een toekomst voor de organisatie, maar ook de toekomst voor de natuur en een menswaardig bestaan.

Strategie

Werken aan een betere business doen wij door onze partners met inspiratie te voeden. BeterBusiness fungeert als antenne. Wij herkennen de kansen, en vertalen deze door naar specifieke voorstellen aan onze partners. Zo blijven wij relevant.

Testimonials

Aanbevelingen van partners

Word partner

Wil je nieuwe business ontwikkelen met goede partners? Zoek je nieuwe ideeën of innovaties die positief effect hebben op de omzet of kosten? Een partnerschap met BeterBusiness brengt je verder.