Online: Exportplan voor het MKB – Inholland Haarlem

Online: Exportplan voor het MKB – Inholland Haarlem

Heb je plannen om te gaan exporteren, maar weet je (nog) niet hoe?

Neem deel aan de online bijeenkomst op 25 juni 2020 van 16.30 tot 17.00 uur, want:

Inholland Business Studies, partner bij BeterBusiness, wil studenten koppelen aan ondernemingen die export plannen willen gaan maken. Patty van Asselt, Manager opleiding Business Studies,  zal in deze online meeting alle info geven, zodat je na afloop een volgende stap met elkaar kunt gaan maken om jouw exportplan te gaan laten maken!

Wat biedt Inholland aan?

Tweedejaars studenten van de opleiding werken aan opdrachten vanuit het regionale bedrijfsleven. In semester 1, dat is vanaf september 2020 tot januari 2021, hebben deze studenten de opdracht om voor een MKB bedrijf een exportplan te maken. Een volledig plan van interne tot externe analyse naar strategie en uiteraard implementatie en controle.

Via Zoom ontvangt u alle informatie over het samen opzetten van uw exportplan!

De kans!

Voor opdrachtgevende partners van ons platform ligt hier de kans om met een frisse blik onderzoek te laten doen naar de mogelijkheden om export te gaan opzetten. De studenten zijn enthousiaste en gemotiveerde young professionals, die de ondernemer met hun exportvraag prima kunnen ondersteunen. De studenten worden begeleid door expertdocenten vanuit meerdere vakgebieden.

Uitvoering

Met het door de studenten ontworpen exportplan kunnen we ook de volgende stap zetten. BeterBusiness legt graag de verbinding met onze samenwerkingspartner NLinBusiness. Zij hebben zo’n 40 NL Business Hubs over de hele wereld die ze kunnen activeren. Dus uitdenken en echt doen!

Deelnemen aan de meeting

Deze meeting vindt plaats via Zoom. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Met onderstaande gegevens kun je op 25 juni om 16.30 uur deelnemen:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81766092219?pwd=UnZKV0dObmltaGU2Y005OFhlM0dFdz09

Meeting ID: 817 6609 2219
Password: 4Y1cG6

Let op: indien je de Zoom applicatie niet hebt geïnstalleerd op je computer, kun je deelnemen via de browser. Je moet je vooraf wel registreren in Zoom (een account aanmaken).

 

 

Tags: