Online: De kracht van lokale groei i.s.m. Any Staff

Online: De kracht van lokale groei i.s.m. Any Staff

Personeel hebben, houden én ontwikkelen is voor veel MKB ondernemers een uitdaging. In deze tijd staan veel bedrijven onder druk. Is dat het begin van het einde of alleen een sterke dip? Komen bedrijven er weer bovenop? Hoe gaan we in deze tijden en de na-Carona tijd om met medewerkers? Hoe blijven de leren, groeien als persoon en bedrijf? En is BeterBusiness partner Any Staff een onderdeel van de oplossing?

Lokaal organiseren en samenwerken vanuit verbonden belang en vertrouwen

Cyril Swart is partner van BeterBusiness en heeft een ondernemende lokale marktplaats ontwikkeld, voor tijdelijk, kort delen van personeel in dal- en piekuren. De kracht zit in het lokaal organiseren en samenwerken vanuit verbonden belang en vertrouwen.

Maandagmiddag 22 juni om 16.00 u delen wij zijn Any Staff platform met enkele partners van BeterBusiness. Na een zijn presentatie is er alle tijd om vragen te stellen en te kijken hoe je elkaar in business kan versterken.

Een eerste kennismaking

Op maandag 22 juni vindt een eerste kennismaking met enkele partners via Zoom plaats. Deze meeting wordt gebruikt als ‘denktank’ en kennismaking. Waar liggen de kansen? Wat kunnen andere partners met het lokale platform?

Er zijn voor deze meeting 10 plekken beschikbaar. Wil jij graag aanwezig zijn in de meeting? Stuur een mail naar info@beterbusiness.nl

Is er helaas geen plek meer beschikbaar in deze eerste meeting? Wij houden geïnteresseerde partners graag op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden!

 

 

Tags: