Partners

Yvette Beumer

Notaris Yvette Beumer

Met onze betrokkenheid en flexibiliteit bieden wij u de deskundigheid die u nodig heeft. Op een duidelijke manier. Wij werken elke dag aan een hoge kwaliteit van juridische dienstverlening en uitzonderlijke service. Kennis, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers. Maar zeker zo belangrijk is een goed persoonlijk contact met u, zodat u zich thuis voelt op ons kantoor en makkelijk even belt voor overleg.

Suzanne M. Kwantes-De Zwijger
Toegevoegd Notaris | Estate Planner

Goede advisering in begrijpelijke taal, daar ligt mijn kracht. Zowel particulieren als ondernemers adviseer ik graag op het gebied van het personen- en familierecht en estate planning. Mijn praktijk bestaat met name uit het begeleiden van klanten bij de overdracht van vermogen naar de volgende generatie, het opstellen van testamenten en huwelijkse voorwaarden en het afwikkelen van nalatenschappen. Daarnaast stel ik onder meer samenlevingscontracten, levenstestamenten en schenkingsakten op.

De persoonlijke gesprekken met onze klanten brengen op elke dag bijzondere momenten. Dat maakt voor mij ons vak zo mooi. Als Noord-Hollandse analyseer ik uw situatie op een nuchtere manier. Met mijn grote inlevingsvermogen ben ik graag uw adviseur, met wie u contact opneemt als u een vraag heeft.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen