NLinBusiness

Dirk de Bie

NLinBusiness

NLinBusiness helpt ondernemers als geen ander om groeimarkten buiten Nederland te betreden. In zorgvuldig geselecteerde  Cities  of Opportunity bouwen zij aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners.

Krachtenbundeling BeterBusiness met NLinBusiness
BeterBusiness gaat met NLinBusiness optrekken om internationaal ondernemen voor de MKB’er makkelijker te maken. Daarnaast wordt ook online de samenwerking opgezocht. NLinBusiness is hét startpunt voor MKB’ers die willen starten met hun internationale ondernemersreis. Naast inspiratie vind je op hun platform ook nuttige contacten en de juiste dienstverleners in geselecteerde groeimarkten.

NLinBusiness: Jouw gids voor internationaal zakendoen
In NLinBusiness heeft BeterBusiness een partner gevonden die focust op handelsbevordering via fysieke business hubs in het buitenland. NLinBusiness is een matchmaker en verbindt ondernemers en bedrijven in binnen- en buitenland om zo op de meest effectieve en efficiënte manier samen zaken te doen. NLinBusiness focust zich voornamelijk op exportstimulering (meer Nederlandse MKB-ondernemers naar meer buitenland).

Ben je MKB’er met internationale ambities: neem contact op met NLinBusiness om direct aan de slag te gaan met het realiseren van jouw exportdroom. 

Jouw gids voor internationaal ondernemen: NLinBusiness.com

Méér Nederlandse ondernemers naar méér buitenland
NLinBusiness is een initiatief van werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB Nederland en ondersteunt ondernemers (met name MKB) die internationaal willen groeien.

In zorgvuldig geselecteerde Cities of Opportunity bouwen zij aan een netwerk van NL Business Hubs; sterke verbindingen van Nederlandse ondernemers en lokale zakelijke dienstverleners in mondiale economische groeimarkten.

Ook online helpt NLinBusiness de ondernemer. Middels inspirerende verhalen, tips en tricks over zakendoen in de verschillende landen en marktrapporten helpen ze de ondernemer ook online bij hun reis naar het buitenland.

Meer weten over NLinBusiness?

Neem contact op via: office@nlinbusiness.com, of met Dirk de Bie, manager external relations (dirk@nlinbusiness.com, 06-11351694).

 

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • NLinBusiness: Virtual Round Table

    De uitslag van de Amerikaanse verkiezingen heeft globaal economische impact. NLinBusiness nodigt partners uit voor een digitaal rondetafelgesprek met experts. Zij gaan in gesprek over de potentiële impact van de uitslag.

  • GEANNULEERD webinar: Blik op München

    Wil je als bedrijf je grenzen verleggen, maar weet je niet hoe? Of wil je je oriënteren welke stad of welk land geschikt is voor jouw business? Schrijf je in voor het webinar over ondernemen in Warschau.

  • Webinar NLinBusiness: Blik op Warschau

    Wil je als bedrijf je grenzen verleggen, maar weet je niet hoe? Of wil je je oriënteren welke stad of welk land geschikt is voor jouw business? Schrijf je in voor het webinar over ondernemen in Warschau.

 

 

 

 

Tags: