Partnerbijeenkomsten

Nieuwjaarsreceptie bij de Rabobank Haarlem e.o. en de Filosofiefabriek

De eerste partnerbijeenkomst van het nieuwe jaar op 15 januari jl. mocht rekenen op een grote opkomst van partners en ‘bijna-partners’. Wat leuk om iedereen weer te zien! De Nieuwjaars toost was de aftrap voor een indrukwekkend partner bezoek én een perfect ‘felicitatie-momentje’ voor Betty Schouten en haar bedrijf Beyond Stress, dat dit jaar 30 jaar bestaat! Betty, nogmaals van harte gefeliciteerd. Wij danken Jan Feenstra en zijn mensen voor de gastvrijheid en de perfecte organisatie!

Kick-off door Jan Feenstra

De kick-off was door onze gastheer; partner Jan Feenstra van de Rabobank Haarlem e.o., die ons met een presentatie kennis liet maken met de werkwijze van de Rabobank in het snel veranderende business klimaat.  Door de snelheid van nieuwe ontwikkelingen is innovatief ondernemen een vereiste. Onder andere Robotisering en Artificial Intelligence hebben nu en in de nabije toekomst een enorm effect op arbeid, vermogen, duurzaamheid  en circulariteit. De presentatie gaf goed aan hoe de Rabobank hier op inspeelt.

Triple ThreaT

Daarna was het woord aan Okrah Donkor, oprichter van Triple ThreaT. Gestart, 10 jaar geleden, als jongereninitiatief en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste jongeren-communities van Haarlem. Door activiteiten te organiseren op het gebied van sport (met name dans en basketbal) en deze te verbinden met passie en cultuur weet Triple TreaT haar doelgroep – de Schalkwijkse jongeren – goed te bereiken. Zij bieden de jongeren naast activiteiten ook een compleet traject aan, waarbij ze kunnen doorgroeien van deelnemer tot gecertificeerde vrijwilligers en ambassadeurs. Van jongeren en voor jongeren!

Sponsorcontract met de Rabobank

Rabobank Haarlem e.o. tekende ter plekke het sponsorcontract, gewaardeerd met een groot applaus door de aanwezige partners, waarbij Jan Feenstra aangaf dat hij hoopt dat velen van ons zijn voorbeeld gaan volgen. Tijdens de borrel al gaven veel partners gehoor aan deze oproep, fantastisch! Ook BeterBusiness wil vanuit haar activiteiten Triple Threat steunen door hen binnenkort te verwelkomen als Inspirational bij ons platform! Kijk alvast voor meer informatie op www.triplethreat.nl. Applaus voor de topper!

Inspirerende lezing

Daarna confronteerde Inspirational Jacqueline Duurland van De Filosofiefabriek ons met de stelling: ‘De identiteit staat onder druk. Niet alleen onze eigen identiteit, maar ook die van bedrijven.’ De voorbeelden die ze noemde waren voor veel partners direct herkenbaar, maar hoe lossen we dat dan op? ‘Rust’, aldus Jacqueline. ‘De rust als antwoord op de steeds snellere ontwikkelingen.’ Zij haalde diverse uitspraken aan (zie bijlage) van filosofen die hierop van toepassing zijn. Rust en meditatie, Yoga en Mindfulness en alle zelfhulpboekjes bieden ook ‘Rust’ maar is volgens Jacqueline vooral: “Oude wijn in nieuwe zakken.” Lees hier de kernpunten van de lezing nog eens na. Wilt u in contact komen met Jacqueline? Doe dan een verzoek tot verbinding via de knop ‘introduceer mij’ op haar Inspirational partnerpagina.

Nagenieten kunt u weer door de lens van huisfotograaf Onno van Middelkoop.