Nieuws

Nieuwe partners

Per 11 maart – Raaf & Wolf

Welkom aan nieuwe partner Raaf & Wolf!

“Raaf & Wolf bestaat sinds 2016, maar heeft meer dan 20 jaar ervaring in Sales & Marketing. Kortom: we hebben een heel goed idee waar we mee bezig zijn. Raaf & Wolf weet dat de klassieke manier van werken – waarbij Sales en Marketing toch ieder hun eigen ding deden- niet meer past in de nieuwe door data gedreven wereld.”

Jij wilt je rendement verhogen en dat kan alleen maar als Sales & Marketing al hun data, kennis en kunde met elkaar delen. Net als de raven en de wolven die samenwerken om hun prooi te vangen.

Per 25 februari – Dura Vermeer

Welkom aan nieuwe partner Dura Vermeer!

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Samen met onze partners bieden wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Wij zijn daarmee een solide partner voor onze relaties, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

Dura Vermeer is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend