Nieuws

Nieuwe partners

Per 1 juli – Patronaat

Welkom aan nieuwe partner Patronaat!

Met een sterke programmering en een eigen karakter behoort Poppodium Patronaat al jaren tot de top tien van de kernpodia van Nederland. Kwalitatieve popmuziek in al haar vormen en aanverwanten is altijd de kern geweest van waar het bij Patronaat om draait.

Bij de samenstelling van het programma wordt altijd gezocht naar een gezonde mix van enerzijds publieksvriendelijke en anderzijds progressieve en vooruitstrevende popmuziek.

Per 1 juli – Endema Keijzers Verzekeringen

Welkom aan nieuwe partner Endema Keijzers Verzekeringen!

Ondernemen is risico’s nemen. Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is. Endema Keijzers begeleidt u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Per 1 juli – meurkens&meurkens

Welkom aan nieuwe partner meurkens&meurkens!

Voor opdrachtgevers in het publieke domein (woningbouwcorporaties, centrale overheid, gemeenten, etc.) verhuurt en beheert meurkens&meurkens tijdelijk beschikbare gebouwen op een maatschappelijk verantwoorde manier. meurkens&meurkens biedt mensen ruimte, in letterlijke en overdrachtelijke zin.

Waar we de extra lol uit halen, is het verbinden van mensen.

Per 5 juni – Gasservice Kennemerland BV

Welkom aan nieuwe partner Gasservice Kennemerland BV!

Gasservice I Gaswacht is niet alleen actief op de particuliere woningmarkt. Voor bedrijven, aannemers, installateurs en woningbouwverenigingen zijn we een welkome specialist als het gaat om energie, energiebeheer, warmte, warm water, ventilatie en airconditioning.

Zakelijke toepassingen voor energie, gas, koel- en ventilatiesystemen zijn allemaal maatwerk. Iedere situatie is tenslotte anders. Samen bekijken we de situatie, de wensen en de verwachtingen. Door het hebben van één aanspreekpunt kunnen veel zaken efficiënter en dus effectiever worden opgepakt. Duurzame oplossingen voor duurzame energie.