Nieuws

Nieuwe partners

Per 15 oktober – Notaris Yvette Beumer

Welkom aan nieuwe partner Notaris Yvette Beumer!

Met onze betrokkenheid en flexibiliteit bieden wij u de deskundigheid die u nodig heeft. Op een duidelijke manier. Wij werken elke dag aan een hoge kwaliteit van juridische dienstverlening en uitzonderlijke service.

Kennis, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid zijn de belangrijkste pijlers. Maar zeker zo belangrijk is een goed persoonlijk contact met u, zodat u zich thuis voelt op ons kantoor en makkelijk even belt voor overleg.

Per 3 oktober – InHolland Haarlem, Domein Business, Finance & Law

Welkom aan nieuwe partner InHolland!

Persoonlijk, betrokken en sfeervol. Ondernemend en inventief. Groot(s) en tegelijkertijd kleinschalig. Dat is waar Hogeschool Inholland Haarlem voor staat.

Bij ons heb je nauw contact met je docenten en medestudenten. Zo vind je snel je draai in je (nieuwe) leven als student, en in de stad.

Per 23 september – Duizend1

Welkom aan nieuwe partner Duizend1!

In 2017 startten wij onze Social Enterprise, Arbeidsbureau Duizend1 BV, met als doel mensen die noodgedwongen hun land zijn ontvlucht te helpen hun leven weer op te bouwen door het aanbieden van werk. Statushouders komen over het algemeen moeilijk aan het werk door taal- en cultuurverschil maar zijn zeer gemotiveerd om te werken. Wij zorgen voor de brugfunctie tussen hen en werkgevers.

Wij onderscheiden ons doordat we de geplaatste kandidaten blijven begeleiden zodat de nieuwe medewerker een echte aanwinst wordt voor het bedrijf

Per 20 september – RGS Groep (Circulair Sloopbedrijf)

Welkom aan nieuwe partner: RGS Groep!

In 1959 legde Hermannus Nijkamp de basis voor het huidige RGS. Iets minder dan veertig jaar later nemen zijn zoons Mannus en Jan zijn taken over en inmiddels geeft kleinzoon Herman leiding aan ons bedrijf. De drie generaties Nijkamp hebben RGS weten uit te bouwen tot een duurzaam bedrijf dat meedoet in de top tien van Nederlandse ondernemingen actief in onze sector.

RGS Groep is een belangrijke speler in de circulaire economie van vandaag en van morgen. In deze economie staat het duurzame gebruik van planeet aarde centraal. Dat betekent dus dat onze acties van vandaag vormgeven aan de dag van morgen. Daarom noemen wij onszelf geen slopers. Wij zijn duurzame hervormers. Vandaag hervormen wij bestaande bouwstoffen om tot nieuwe grondstoffen. Zo creëren wij een duurzame basis voor morgen.

Per 10 september – VIE People

Welkom aan nieuwe partner VIE People!

Groeiende bedrijven staan ​​voor een breed spectrum van HR-uitdagingen. VIE helpt om deze aan te pakken met snelheid en efficiëntie door adaptieve HR.

Elke fase van groei brengt nieuwe uitdagingen en verschillende aandachtsgebieden met zich mee. Het is cruciaal om de juiste uitdaging op het juiste moment aan te gaan.