Nieuws

Nieuwe partners

Per 1 april – VanDerEng BV

Welkom aan VanDerEng BV –  een veelzijdig en zeer innovatief productiebedrijf in kunststoffen.

Van der Eng BV is specialist in de productie van extreem sterke industriële labels. Hun labels vervullen veelal een logistieke en identificerende functie. Primaire markten zijn de Tuinbouw, Food, Industrie en Vrijetijd. Voor deze laatste sector produceert VanDerEng BV onder andere polsbanden, consumptiemunten en startnummers.

Doordat wij in diverse nichemarkten opereren, worden vrijwel al onze productiemachines in eigen beheer ontwikkeld. Wij hebben een Internationaal werkgebied, kennen een open werkklimaat met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling.

VanDerEng staat voor inclusief werkgeverschap, bij vacatures hebben kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en gelijke geschiktheid een preferentie.

Per 1 mei – Steward Redqueen

Welkom aan Steward Redqueen – een gespecialiseerd adviesbureau dat wereldwijd opdrachten uitvoert op het gebied van impact en duurzaamheid.

Net als andere organisaties wil elk bedrijf leven in harmonie met de omgeving, verduurzamen, rentmeester zijn voor mens en milieu. Tegelijkertijd heeft elk bedrijf te maken met stevige concurrentie. In een globaliserende economie zorgt de combinatie van beide elementen voor dilemma’s, uitdagingen en bovenal kansen.

Steward Redqueen werkt voor bedrijven en andere organisaties in Westerse en opkomende markten.

Onlangs publiceerde Wouter Scheepens van Steward Redqueen het boek ‘Duurzaamheid in de Boardroom’. Aan de hand van interviews met topbestuurders, commissarissen en academici en op basis van zijn eigen ervaring gaat hij in op dilemma’s en dynamiek die bedrijven bij verduurzaming ervaren.