Nieuws

Nieuwe partners

Per 1 April 2020 – Techport

Welkom aan nieuwe partner Techport!

Binnen de publiek-private samenwerking Techport werken meer dan 50 bedrijven en scholen samen aan nieuwe innovaties, het actualiseren van opleidingen, de ontwikkeling van bijscholingsprogramma en de werving van jong (techniek)talent.

Techport: voor de toekomst van de maak- en onderhoudsindustrie

Per 1 April 2020 – RAW Paints

Welkom aan nieuwe partner RAW Paints!

Met RAW Paints willen ze een verandering aanbrengen in de huidige verfindustrie door te laten zien dat water niet nodig is in het productieproces noch in het transport.

RAW Paints: de verfoplossing voor de volgende generaties

Per 1 januari 2020 – INTO business

Welkom aan nieuwe partner INTO business!

INTO business is een verbindende schakel tussen mkb’ers, de business-to-businessbedrijven en de lokale overheid. Die connectie leggen zij op drie manieren: offline, online en fysiek.

INTO business zoekt graag de samenwerking op met lokale MKB ondernemingen. Zo ook met BeterBusiness!

Per 5 december – Excellentum

Welkom aan nieuwe partner Excellentum!

Excellentum Human Capital Solutions is één van de grotere search & interim organisaties in Nederland met een interessant internationaal netwerk.

Wij zijn uw vertrouwde businesspartner in het vinden van een gekwalificeerde kandidaat, vast of interim.

Per 1 december – AR4REAL

Welkom aan nieuwe partner AR4REAL!

Hoe breng je de optimale verbinding tussen offline en online mobiel? Hoe breng je de klantbeleving naar een hoger niveau, en creëer je waarde voor je merk? AR4REAL slaat met Augmented Reality deze digitale brug.

Wij voegen een digitale laag toe aan je product of locatie. Informatie en entertainment op één plek en volledig traceerbaar met gebruikersgegevens, dat is waar we goed in zijn.