Nieuws

Nieuwe partners

Per 1 januari 2020 – INTO business

Welkom aan nieuwe partner INTO business!

INTO business is een verbindende schakel tussen mkb’ers, de business-to-businessbedrijven en de lokale overheid. Die connectie leggen zij op drie manieren: offline, online en fysiek.

INTO business zoekt graag de samenwerking op met lokale MKB ondernemingen. Zo ook met BeterBusiness!

Per 5 december – Excellentum

Welkom aan nieuwe partner Excellentum!

Excellentum Human Capital Solutions is één van de grotere search & interim organisaties in Nederland met een interessant internationaal netwerk.

Wij zijn uw vertrouwde businesspartner in het vinden van een gekwalificeerde kandidaat, vast of interim.

Per 1 december – AR4REAL

Welkom aan nieuwe partner AR4REAL!

Hoe breng je de optimale verbinding tussen offline en online mobiel? Hoe breng je de klantbeleving naar een hoger niveau, en creëer je waarde voor je merk? AR4REAL slaat met Augmented Reality deze digitale brug.

Wij voegen een digitale laag toe aan je product of locatie. Informatie en entertainment op één plek en volledig traceerbaar met gebruikersgegevens, dat is waar we goed in zijn.

Per 15 oktober – Notaris Yvette Beumer

Welkom aan nieuwe partner Notaris Yvette Beumer!

Met onze betrokkenheid en flexibiliteit bieden wij u de deskundigheid die u nodig heeft. Op een duidelijke manier. Wij werken elke dag aan een hoge kwaliteit van juridische dienstverlening en uitzonderlijke service.

Kennis, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid zijn de belangrijkste pijlers. Maar zeker zo belangrijk is een goed persoonlijk contact met u, zodat u zich thuis voelt op ons kantoor en makkelijk even belt voor overleg.

Per 3 oktober – InHolland Haarlem, Domein Business, Finance & Law

Welkom aan nieuwe partner InHolland!

Persoonlijk, betrokken en sfeervol. Ondernemend en inventief. Groot(s) en tegelijkertijd kleinschalig. Dat is waar Hogeschool Inholland Haarlem voor staat.

Bij ons heb je nauw contact met je docenten en medestudenten. Zo vind je snel je draai in je (nieuwe) leven als student, en in de stad.

Per 23 september – Duizend1

Welkom aan nieuwe partner Duizend1!

In 2017 startten wij onze Social Enterprise, Arbeidsbureau Duizend1 BV, met als doel mensen die noodgedwongen hun land zijn ontvlucht te helpen hun leven weer op te bouwen door het aanbieden van werk. Statushouders komen over het algemeen moeilijk aan het werk door taal- en cultuurverschil maar zijn zeer gemotiveerd om te werken. Wij zorgen voor de brugfunctie tussen hen en werkgevers.

Wij onderscheiden ons doordat we de geplaatste kandidaten blijven begeleiden zodat de nieuwe medewerker een echte aanwinst wordt voor het bedrijf