Nieuws

Nieuwe partner en tweede vestiging FrankfortSluis Advocaten

“Met veel genoegen delen wij u mede dat mr. Dirk W. Giltay Veth met ingang van 1 april 2019 is toegetreden als partner bij ons kantoor. Dirk Giltay Veth is een bevlogen advocaat, de vierde generatie uit een familie van advocaten. Hij is opgegroeid met het recht, maar niet vastgeroest in tradities. Dirk is gespecialiseerd in bestuursrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht. In de jaren ’90 startte hij zijn eigen advocatenkantoor in Amsterdam. In 2004 vestigde hij zich in Nieuw-Vennep. Het pand gelegen aan de Luzernestraat 13-C in Nieuw-Vennep wordt per 1 april 2019 de tweede vestiging van FrankfortSluis Advocaten.

De komst van Dirk Giltay Veth is een belangrijke versterking van het kantoor. Monique Bonsen: “De advocaten van ons kantoor staan ondernemers en particulieren terzijde op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en faillissementsrecht. Met de komst van een ervaren advocaat als Dirk Giltay Veth kunnen wij de krachten bundelen. Vanaf nu kunnen ondernemers ook voor bestuursrechtelijke kwesties en vragen op het gebied van vastgoed bij ons terecht”. Ramon Frankfort en Dick Sluis zijn als ervaren specialisten ondernemingsrecht en faillissementsrecht aan het kantoor verbonden. Monique Bonsen en Carolien Wartena zijn de arbeidsrecht advocaten van FrankfortSluis. De advocaten werken nauw met elkaar samen, omdat de vraagstukken waarmee ondernemers worden geconfronteerd zich vaak over de verschillende rechtsgebieden uitstrekken.

Zowel Ramon Frankfort als Monique Bonsen zijn ervaren register mediators. Organisaties, bestuurders, werkgevers en werknemers kiezen er steeds vaker voor om onder begeleiding van deze mediators een gezamenlijke oplossing voor een geschil te vinden.”

Voor meer informatie en/of een introductie met FrankfortSluis Advocaten kijkt u op de partnerpagina.

 

 

 

Artikelen

  • FrankfortSluis Advocaten

    FrankfortSluis Advocaten richt zich op het hart van de onderneming en de organisatie: aandeelhouders, bestuur en toezicht, financiering, investeringen, arbeidsrelaties, samenwerking en key-business contracten.