Raad van Aanbeveling

General Manager van Van der Valk Hotel Haarlem

Niels Piscaer

Hotel Haarlem is volop in ontwikkeling. Na de voltooiing van de renovatie van het hotelblok in 2014 (222 kamers) starten we in 2016 met de renovatie van het hoofdgebouw. Een nieuwe entree voorzien van roltrappen, een nieuw restaurant en een uitgebreid vergadercentrum staan op het programma.

Duurzaamheid, doen wat we beloven en samenwerken in deze prachtige regio staan bij ons centraal.

In die samenwerking tussen verschillende bedrijven proberen wij een stimulerende rol te spelen, meer zakelijke bezoekers naar Haarlem brengen is daarbij één van onze speerpunten. Daarom vinden wij een prima aansluiting bij BeterBusiness Haarlem-IJmond.

Klik hier voor de partnerpagina van Van der Valk Hotel Haarlem.

 

 

 

Artikelen

  • BeterBusiness diner bij Hotel Haarlem

    Op maandag 21 september 2020 organiseert BeterBusiness in samenwerking met Hotel Haarlem het BeterBusiness Diner. Een mooie start van de tweede helft 2020! Meer informatie volgt, maar save the date!

  • GECANCELD: BeterBusiness jaardiner 2020 bij Van der Valk Hotel Haarlem

    Op maandag 25 mei 2020 staat het jaarlijkse BeterBusiness jaardiner bij partner Van der Valk Hotel Haarlem weer op de agenda. Geniet van het witte goud, zet u de datum alvast in uw agenda?

  • Aspergediner 2019

    Maandag 27 mei 2019 opende partner Van der Valk Hotel Haarlem wederom haar deuren voor het jaarlijkse Aspergediner BeterBusiness. Ook dit keer mogen we terug kijken op een zeer geslaagde avond met een grote opkomst. Partners met hun introducees waren nieuwsgierig bij binnenkomst naar de resultaten van de verbouwing.