Nazomeren met partners

Nazomeren met partners

Namens Cathy Moerdijk en Imko Binnerts van PUUR ZEE in Wijk aan Zee en Ariënne de Boer van de Nederlandse Brandwonden Stichting in Beverwijk, nodigen wij u graag uit voor een heerlijke nazomerbijeenkomst op maandag 11 september. Ontspannen, uitgebreid kennismaken met elkaar en met deze twee bijzondere organisaties, dat is onze uitnodiging.

Ontspannen en uitgebreid kennismaken

Seafood

Om 16.30 uur wordt u ontvangen bij PUUR ZEE – Hotel Villa – De Klughte met een sprankelend glas Cremant de Loire.  Meester-kok Imko Binnerts voorziet u, in samenwerking met Schmidt Zeevis uit Rotterdam, vanaf 17.00 uur van een seafood proeve van bekwaamheid.

 

Partners presenteren zich

Ariënne de Boer van de Nederlandse Brandwonden Stichting neemt ons mee in het bijzondere en zeer noodzakelijke werk van deze stichting. En wat heeft Hotel Villa De Klughte nog meer in petto? Cathy en Imko laten u alle mogelijkheden zien.

 

Goede doel

Een bijdrage van € 32,50 per persoon willen wij wel vragen, maar niet krijgen! Door de sponsoring van Schmidt Zeevis, PUUR ZEE en Cathy’s Taste, komt het gehele bedrag ten goede aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Wilt u de bijdrage verhogen, dan zijn we u daar zeer erkentelijk voor!

U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@beterbusiness.nl.