Najaarsbijeenkomst op initiatief van de 99vanZuid-Kennemerland&IJmond

Najaarsbijeenkomst op initiatief van de 99vanZuid-Kennemerland&IJmond

Najaarsbijeenkomst

 

Bent u de ondernemer die mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft of gaat nemen? Wilt u weten wat er op dit gebied gebeurt in de onze regio? De 99vanZuid-Kennemerland&IJmond organiseert op maandagmiddag 4 december voor de ondernemers in de regio de Najaarsbijeenkomst!

Locatie is het Nova College in IJmuiden, Kanaalstraat 7.

Programma

Het programma van de najaarsbijeenkomst staat gepland van 13:30 uur tot 17:00 uur.

In het eerste gedeelte staan met name de ontwikkelingen in de regio centraal. Het WSP laat ons zien hoe we er als regio voorstaan. We lichten de samenwerking 99vanZuid-Kennemerland&IJmond en WSP toe, zoemen ook kort in op landelijke ontwikkelingen en vers van de pers pakken we ook de kabinetsplannen mee.

In het tweede deel van de middag gaan ondernemers met elkaar in gesprek over hun eigen aanpak en laten we nieuwe initiatieven zien zoals WIM, Lotus College en …. Laat u verrassen!

Van en voor ondernemers

De bijeenkomst is een delend, lerend platform van en voor ondernemers.

Het Regionaal Werkbedrijf, een netwerk van bestuurders, maatschappelijke organisaties en ondernemers, maakt deze bijeenkomst mede mogelijk.

Met de dynamiek van de zomer bijeenkomst nog vers in ons geheugen belooft ook dit weer een bijzondere bijeenkomst te worden. Op de site van de 99vanZuid-Kennemerland&IJmond volgt de komende tijd meer info.

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen en aan te geven met hoeveel personen u komt.