Raad van Aanbeveling

Chief Executive Officer bij Crown Van Gelder

Miklas Dronkers

BeterBusiness versterkt de contacten tussen de ondernemers in de IJmond en Haarlem. Ik heb grote sympathie voor de bindende, nuchtere en creatieve wijze waarop het netwerk wordt vorm gegeven.

Als algemeen directeur van papierfabriek Crown Van Gelder wil ik binnen het netwerk het gebruik van hernieuwbare en recyclebare grondstoffen promoten: BeterBusiness is BioBased business.

Klik hier voor de partnerpagina van Crown van Gelder.

 

 

 

Artikelen

  • Crown Van Gelder bij RTLZ

    Op zondag 27 september is Miklas Dronkers, algemeen directeur van Crown van Gelder, te zien in de uitzending van Barometer PLUS. Hij vertelt over hun innovatieve project op het gebied van suikerbietenpapier. Kijk jij met ons mee? Rond 10.00 op RTLZ te zien!

  • Crown Van Gelder BV

    De betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten in het segment houtvrij ongestreken en lichtgestreken papier. Crown Van Gelder levert speciaal papier voor grafische en industriële toepassingen aan klanten wereldwijd.

  • Partnerbezoek Crown Van Gelder met diner bij De Klughte

    Wat niet voor ieder bedrijf is weggelegd, is een exclusief bezoek aan Crown Van Gelder. Op 22 maart 2016 mochten 30 partners van BeterBusiness Haarlem-IJmond zich echter verblijden op een unieke rondleiding in deze zo imposante en indrukwekkende papierfabriek in Velsen-Noord.

 

 

 

 

Tags: