Raad van Aanbeveling

Directeur Cobraspen Vastgoedontwikkeling BV

Luigi Prins

Ondernemen doen wij al meer dan 25 jaar. Onze uitdaging is de revitalisatie van monumentale gebouwen en industrieel erfgoed. Op die manier proberen we Haarlem in ere te houden en geven we gebouwen een tweede leven: als kantoor, als winkel, als woning. Haarlem verdient dat in onze ogen. Net zozeer als Haarlem een plek verdient waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en spreken.

Op die manier kan kruisbestuiving plaatsvinden leidend tot nog betere initiatieven. BeterBusiness is dat; Een investering in de toekomst van Haarlem

Klik hier voor de partnerpagina van Cobraspen.

 

 

 

Artikelen

  • Jaardiner Raad van Aanbeveling 2019 bij Elswout

    Op uitnodiging van partner Luigi Prins van Cobraspen maakten de leden van onze Raad van Aanbeveling en de bestuurders uit de regio afgelopen dinsdag 29 januari een haast koninklijke entree in het prachtige Elswout, dat in de afgelopen jaren zorgvuldig werd gerenoveerd en hersteld in de oorspronkelijke stijl.

  • Cobraspen Beheer

    Op zoek naar een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte? Cobraspen heeft als bedrijfsmakelaar aanbod in zowel Haarlem als Amsterdam.

  • Vorstelijk jaardiner Raad van Aanbeveling

    Op 22 januari 2016 vond in de bijzondere ambiance van Landhuis Elswout het jaarlijks diner plaats. Gastheer Luigi Prins van Cobraspen ontving zijn gasten, waaronder Commissaris van de Koning, J.W. Remkes, burgemeesters uit de regio Haarlem-IJmond en de leden van de Raad van Aanbeveling van BeterBusiness, met een heerlijk aperitief.

 

 

 

 

Tags: