Raad van Aanbeveling

Partner bij Deloitte Business Process Solutions

Loes Bierenbroodspot

Loes Bierenbroodspot staat aan het roer van Business Process Solutions (BPS), een snelgroeiende servicelijn van Deloitte. In Nederland richt de dienstverlening van BPS zich voornamelijk op technologische innovatie en implementatie, bijvoorbeeld door robotisering van bedrijfsprocessen.

Ook biedt BPS ondersteuning bij tijdelijke onderbezetting op financiële afdelingen en het opstellen van de jaarrekening middels het plaatsen van interim professionals.

Enthousiast geworden over het succes van BeterBusiness, waar razendsnel een groot netwerk van zeer actieve ondernemers is ontstaan die elkaar zowel zakelijk als informeel ontmoeten, zie ik veel kansen. Ook de bedrijfsbezoeken zijn een uniek concept waarbij de collega-ondernemers naast de ondernemer ook het bedrijf achter de ondernemer beter leren kennen.

Klik hier voor de partnerpagina van Deloitte Business Process Solutions (BPS).

 

 

 

Artikelen

 • Partnerbezoek aan Deloitte bij ‘The Edge’

  Op maandag 5 november was het dan zover, op uitnodiging van partner Deloitte brachten we een bezoek aan hun hoofdkantoor, tevens één van de meest duurzame gebouwen ter wereld; ‘The Edge’ in Amsterdam.

 • The Edge - Amsterdam. Foto door Ronald Tilleman
  Partnerbezoek aan Deloitte

  Op maandag 5 november 2018 beleven we een uniek bezoek bij ‘The Edge’ in Amsterdam. Het kantoor van partner Deloitte en één van de meest duurzame en innovatieve kantoorgebouwen ter wereld! Na een exclusieve rondleiding krijgen we meer informatie over Business Process Solutions (BPS).

  LET OP: een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 • Deloitte Business Process Solutions

  Business Process Solutions (BPS) is een snelgroeiende servicelijn van Deloitte. In Nederland richt de dienstverlening van BPS zich voornamelijk op technologische innovatie en implementatie, bijvoorbeeld door robotisering van bedrijfsprocessen.

 

 

 

 

Tags: