Nieuws

Kredietunie aan het woord tijdens NV Haarlem

Tijdens de Talkshow voor ondernemers van de NV Haarlem bijeenkomst op maandag 27 november 2017 gaf de Kredietunie een mooie toelichting op een project dat mede dankzij hen gerealiseerd kon worden: Make Up By Tatou in Haarlem. De Kredietunie legde uit hoe het concept in praktijk wordt gebracht, door ondernemers voor ondernemers, en kreeg een prachtig podium om dit bij de ca. 200 aanwezigen onder de aandacht te brengen.

Een talkshow voor, deels door en vooral ook mét ondernemers. Dat is wat de initiatiefnemers van de NV Haarlem in 2007 voor ogen stond. De krachten werden gebundeld en er kwam een al snel spraakmakend project van de grond. Dankzij de keuze voor een sterk redactionele opzet staan tijdens de NV Haarlem inhoud en informatie centraal. Er valt voor de trouwe NV-bezoeker wat dat betreft veel te halen. Bent u er de volgende keer ook bij?

 

 

 

Artikelen

  • KredietUnie Kennemerland

    De Kredietunie is een coöperatie die ondernemers met elkaar laat groeien. Geld is het middel, bij het ondernemershart begint een duurzame verbintenis.

  • Groeiend Vermogen!

    ‘Groeiend Vermogen’, was het thema van de bijeenkomst op 30 november jl. Spaarne Accountants & Belastingadviseurs BV, Finance Partners en Kredietunie Kennemerland deelden hun kennis over investering in lokale economie mét groei van eigen vermogen.

 

 

 

 

Tags: