GECANCELD: Koken met Directeuren 2020

GECANCELD: Koken met Directeuren 2020

Update: Op 15 maart 2020 is bekend gemaakt dat horeca i.v.m. het tegengaan van de verspreiding van het COVID-19 virus de deuren moeten sluiten tot 6 april 2020. Daarom moeten wij de geplande masterclass helaas cancelen. 

Samen koken en samen eten. Twee activiteiten waarbij mensen heel snel verbinden met elkaar. Dát is precies wat er gebeurt tijdens ons jaarlijkse partner bijeenkomst ‘Koken met Directeuren’. Dit jaar binden we opnieuw het schort voor om samen met chef-kok Roy Eijkelkamp een vleugje ‘Koken op 2-sterren niveau’ te beleven! We keren terug naar partner De Bokkedoorns op zondag 5 april 2020.

Locatie: Zeeweg 53, Overveen

Restaurant de Bokkedoorns bevindt zich midden in een uniek duingebied met wijds uitzicht over een betoverend duinmeer. Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijks culinaire topsport. In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.

Daarnaast ontving gastheer Peter Bruins van de Bokkedoorns dit jaar tijdens de gidspresentatie van Michelin 2020 de Michelin-award voor uitmuntend gastheerschap.

De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

We krijgen een exclusieve masterclass van chef-kok Roy Eijkelkamp.

Programma

Het programma voor 5 april 2020 ziet er, onder voorbehoud, als volgt uit:

17:00 uur – Ontvangst met koffie
17:30 uur – Aanvang ‘verfijnde keuken’ o.l.v. chef-kok Roy Eijkelkamp
19:00 uur – Aperitief (glas champagne met amuses)
19.30 uur – Vier gangen diner met bijpassende wijnen
                    met ter afsluiting koffie met friandises
21:30 uur – Einde bijeenkomst

Bijdrage

Voor deze exclusieve beleving voor partners wordt een bijdrage gevraagd van € 85,- excl. BTW. Dit is inclusief de masterclass, het diner en passende wijnen. U ontvangt hier vooraf een factuur voor en annuleren kan kosteloos uitsluitend tot 26 maart 2020.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze unieke sterrenervaring, meld u zich dan aan via onderstaand formulier. Voor dit evenement is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uw inschrijving is definitief wanneer wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Het meenemen van een introducee is in overleg mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid.