Koken met Directeuren 2019

Koken met Directeuren 2019

Samen iets maken en samen eten. Twee activiteiten waarbij mensen heel snel verbinden met elkaar. Dát is precies wat er gebeurt tijdens ons jaarlijkse partnerevent ‘Koken met Directeuren’. Na een succesvolle editie bij partner Puur Zee binden we in de 2019-editie het schort voor om samen met chef-kok Roy Eijkelkamp een vleugje ‘Koken op 2-sterren niveau’ te beleven! We keren terug naar partner De Bokkedoorns op zaterdag 30 maart 2019!

Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer. Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.

De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

We krijgen een exclusieve masterclass ‘Verfijnde Keuken’ van chef-kok Roy Eijkelkamp, die recent nog schitterde in de prachtige documentaire over jonge, succesvolle koks; ‘De Nieuwe Garde’ van Videoland.

Programma

Het programma voor 30 maart 2019 ziet er, onder voorbehoud, als volgt uit:

11:00 uur – Ontvangst met koffie
11:30 uur – Aanvang ‘verfijnde keuken’ o.l.v. chef-kok Roy Eijkelkamp
14:00 uur – Aperitief (glas champagne met amuses)
14:30 uur – Déjeuner (vier gangen met bijpassende wijnen en ter afsluiting koffie met friandises)
16:30 uur – Einde partnerbijeenkomst

Bijdrage

Voor deze exclusieve beleving wordt een bijdrage gevraagd van € 85,- excl. BTW. Dit is inclusief de masterclass, het diner en passende wijnen. Aan het einde van het event kunt u dit ter plaatse afrekenen bij De Bokkedoorns.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze unieke sterrenervaring, meld u zich dan aan via onderstaand formulier. Uw inschrijving is definitief wanneer wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Het meenemen van een introducee is in overleg mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid.


  12

  JaNee

   

   

   

  Tags: