Agenda

Koken met Directeuren 2019

Samen iets maken en samen eten. Twee activiteiten waarbij mensen heel snel verbinden met elkaar. Dát is precies wat er gebeurt tijdens ons jaarlijkse partnerevent ‘Koken met Directeuren’. Na een succesvolle editie bij partner Puur Zee, waarbij chef-kok Imko Binnerts de directeuren wist te verrassen met een fantastische workshop en Cathy Moerdijk completeerde met prachtige passende wijnen uit haar collectie, keren we op zaterdag 30 maart 2019 terug bij partner De Bokkedoorns.

Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer. Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.

De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

We krijgen een exclusieve masterclass van chef-kok Roy Eijkelkamp, die recent nog schitterde in de prachtige documentaire over jonge, succesvolle koks; ‘De Nieuwe Garde’ van Videoland.

Programma

Het programma voor 25 februari 2019 ziet er, onder voorbehoud, als volgt uit:

16:30 – Ontvangst bij Imbema
17.00 – Aanvang partnerbijeenkomst

Bijdrage

Voor deze exclusieve beleving wordt een bijdrage gevraagd. Ter indicatie: in 2018 bedroeg de eigen bijdrage € 85,00 p.p. excl. BTW.

Aanmelden

Voor dit evenement geldt een maximaal aantal deelnemers. Partners van BeterBusiness kunnen zich, eventueel met introducee, aanmelden voor Koken met Directeuren per mail. Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Uw inschrijving is echter pas definitief als wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Bent u nog geen partner maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst om kennis te maken met ons platform? Neem dan gerust contact met ons op!


12

JaNee

 

 

 

Tags: