Koken met directeuren 2018

Koken met directeuren 2018

Samen iets maken en samen eten. Twee activiteiten waarbij mensen heel snel verbinden met elkaar. Dát is precies wat er gebeurt tijdens dit jaarlijkse partner event van BeterBusiness. Nadat Koken met Directeuren jarenlang plaats mocht vinden bij onze partner De Bokkedoorns zijn we dit jaar te gast bij een nieuwe partnerlocatie; Hotel Villa de Klughte, waar we gaan koken met top chefkok Imko Binnerts van restaurant Puur Zee!

Voor deze exclusieve beleving wordt een bijdrage gevraagd. Partners van BeterBusiness kunnen zich, eventueel met introducee, aanmelden voor Koken met Directeuren per mail.

Reserveer alvast een plek!

Programma

Het programma voor Koken met Directeuren ziet er als volgt uit:

14:30 – Ontvangst bij Puur Zee
15:00 – Masterclass door chef-kok Imko Binnerts

Inclusief afgestemde wijnen door vinologe Cathy Moerdijk!

Meer informatie over de rest van het programma volgt zo spoedig mogelijk. Kijkt u op de pagina Koken met directeuren 2017 voor meer informatie over de invulling van het partnerevenement van vorig jaar.

Locatie

Koken met Directeuren 2018 vindt plaats bij Hotel Villa de Klughte / Puur Zee te Wijk aan Zee. Tegen de duinen van Wijk aan Zee vindt u de prachtige in chaletstijl  gebouwde villa, waar u een oase van gastvrijheid en gastronomie aantreft.

Bijdrage

Voor Koken met Directeuren wordt een bijdrage van € 85,- p.p. excl. BTW gevraagd. Dit bedrag is inclusief de Masterclass door top chefkok Imko Binnerts, het diner en de bijpassende dranken.

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Uw inschrijving is definitief als wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Voor dit evenement geldt een maximaal aantal deelnemers.


  12

  JaNee

   

   

   

  Tags: