Raad van Aanbeveling

Partner bij Spaarne Accountants

Joost Beers

Mede-oprichter en partner van Spaarne Accountants & Belastingadviseurs te Haarlem, een middelgroot full service kantoor op accountancy-, fiscaal en financieel gebied.

Bij zaken doen gaat het, naast het leveren van kwaliteit, voornamelijk om gunnen. Als regionaal ondernemersplatform met een verscheidenheid aan actieve ondernemers biedt Beter Business Haarlem-IJmond de uitgelezen mogelijkheid om op informele wijze te netwerken, elkaar te leren kennen, te verbinden en elkaar business gunnen. Want waarom zou je verder zoeken als de expertise zo dichtbij aanwezig is?

Klik hier voor de partnerpagina van Spaarne Accountants.

 

 

 

Artikelen

  • Duin & Kruidberg Conventie 2020

    De Duin & Kruidberg Conventie wordt jaarlijks georganiseerd voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland. In 2020 vindt de Duin & Kruidberg Conventie plaats op 9 maart…

  • Spaarne Accountants & Belastingadviseurs

    Spaarne is een gedreven accountants- en belastingadvieskantoor dat financiële dienstverlening biedt aan ondernemingen, ondernemers, stichtingen/verenigingen en particulieren.

  • Groeiend Vermogen!

    ‘Groeiend Vermogen’, was het thema van de bijeenkomst op 30 november jl. Spaarne Accountants & Belastingadviseurs BV, Finance Partners en Kredietunie Kennemerland deelden hun kennis over investering in lokale economie mét groei van eigen vermogen.