Jong Management Kring Haarlem

Richard van den Heuvel

Jong Management Kring Haarlem

Over Jong Management

Jong Management is dé vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar en is gelieerd aan VNO-NCW. De vereniging telt 30 kringen door heel Nederland en ruim 1000 leden die werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties.

Jong Management heeft als doel haar leden in de gelegenheid te stellen netwerken op te bouwen, ervaringen uit te wisselen, kennis en inzicht te verwerven op sociaal-economisch en managementgebied en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe inzichten.

Kring Haarlem bestaat uit ruim 25 enthousiaste leden en komt gemiddeld 10 keer per jaar bij elkaar. De bijeenkomsten staan in het tekenen van persoonlijk en zakelijk groeien aangevuld met interessante bedrijfsbezoeken. Daarnaast participeren de leden actief in de landelijke evenementen (o.a. het congres, golftoernooi en de verkiezing ondernemer van het jaar).

Over Richard van den Heuvel

Richard van den Heuvel (1982) is sinds 2012 trouw lid van Jong Management. Vijf jaar geleden is hij vanuit Soest verhuisd naar Overveen, waar hij samenwoont met zijn vrouw en hun zoontje, en sindsdien lid van Jong Management kring Haarlem. Daarvoor was hij al actief betrokken in het bestuur van de kring Utrecht.

Sinds 1 januari 2019 is hij voorzitter van de kring Haarlem. Richard was na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit verantwoordelijk voor de succesvolle turnaround van een financiële dienstverlener in diverse commerciële rollen. Inmiddels adviseert Richard via zijn bedrijf Cerro Management Services een divers pluimage aan ondernemers op financieel en bedrijfskundig vlak en participeert hij in diversen ondernemingen. Richard is een actieve tennisser, golfer en houdt van goed eten en drinken.

 

 

Actief in thema