Raad van Aanbeveling

Directievoorzitter Rabobank Haarlem en Omstreken

Jan Feenstra

BeterBusiness is voor ondernemers in Haarlem en omstreken een waardevol platform. BeterBusiness biedt ondernemers een laagdrempelige en eigentijdse manier om hun netwerken op te bouwen, uit te breiden en samen te werken. Als coöperatieve bank zit het samenwerken in onze genen en we zijn dan ook een trotse partner van BeterBusiness.

Klik hier voor de partnerpagina van de Rabobank Haarlem e.o.

 

 

 

Artikelen

  • Nieuwjaarsreceptie bij de Rabobank Haarlem e.o. en de Filosofiefabriek

    De eerste partnerbijeenkomst van het nieuwe jaar op 15 januari jl. mocht rekenen op een grote opkomst van partners en ‘bijna-partners’. Wat leuk om iedereen weer te zien! De Nieuwjaars toost was de aftrap voor een indrukwekkend partner bezoek.

  • Nieuwjaarsreceptie bij de Rabobank

    Op 15 januari 2019 toosten we met een nieuwjaarsreceptie bij partner de Rabobank op een succesvol nieuwe businessjaar! Maak kennis met ‘Triple Threat’, hoor alles over de laatste ontwikkelingen bij de bank én geniet van een inspirerende lezing van partner Jacqueline Duurland (Filosofiefabriek).

  • RABO Duurzame Innovatieprijs 2018

    Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs, voorheen de Herman Wijffels Innovatieprijs, stimuleert Rabobank ondernemers mee te werken aan innovatieve oplossingen die er echt toe doen.

 

 

 

 

Tags: