Raad van Aanbeveling

Voorzitter Raad van Bestuur Spaarne Gasthuis

Ivo van Schaik

Gastvrijheid kent in het Spaarne Gasthuis geen grenzen. Die zijn er helaas wel voor de financiering van allerlei extra’s. Mooie extra’s als een warm ingerichte familiekamer of een handmassage aan bed om te ontspannen. Het Spaarne Gasthuis biedt naast de beste zorg ook een vriendelijke, gastvrije omgeving. Met hulp van de Vrienden is het mogelijk extra voorzieningen te realiseren die niet uit het zorgbudget betaald kunnen worden.

De missie / doelstelling van de stichting Vrienden Spaarne Gasthuis is tweeledig: Geef om elkaar en geef voor elkaar. Dit is waar Vrienden Spaarne Gasthuis voor staat.

De verbindende werking van een platform als BeterBusiness is in de regio onmisbaar.

Klik hier voor de partnerpagina van het Spaarne Gasthuis.

 

 

 

Artikelen

  • Brainstorm Business Spaarne Gasthuis 3.0

    Op maandag 2 december nodigt Raad van Bestuur Marijntje Wetzels en Manager vastgoed Maartje Flesch van het Spaarne Gasthuis ons uit voor een Brainstorm Business sessie. Wat zijn uw ideeën over het ‘Spaarne Gasthuis van de toekomst’?

  • Brainstorm Business Spaarne Gasthuis 3.0

    Maandag 2 december bezochten partners van BeterBusiness het Spaarne Gasthuis. Raad van Bestuur Marijntje Wetzels en Manager Vastgoed Maartje Flesch nodigden ons uit voor een brainstorm over de invulling van het nieuw te bouwen Spaarne Gasthuis.

  • Partnerbezoek Spaarne Gasthuis

    Dinsdag 2 juli 2019 bezochten wij partner Spaarne Gasthuis (locatie Hoofddorp) en ontdekten we hoe ‘innovatie’ samen komt met ‘mensgerichte zorg’; Vernieuwingen op het gebied van voedselbereiding, meer regie voor de patiënt en virtual reality in de OK, het kwam allemaal voorbij.