INTO business

Jorn Janmaat en Dennis Captein

INTO business

Na de oprichting in 2004 groeide INTO business uit naar 10 titels in evenzovele rayons. De verschillende ondernemersplatforms in Haarlemmermeer, Duin- en Bollenstreek, Amstelland, De Venen, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Leiden worden gerund door bevlogen franchisenemers. De rayons Haarlem en Alkmaar worden uitgegeven door de franchisegevers Jorn Janmaat en Dennis Captein. Het doel: ondernemers met elkaar verbinden.

INTO business is een verbindende schakel tussen mkb’ers, de business-to-businessbedrijven en de lokale overheid.

INTO business is een verbindende schakel tussen mkb’ers, de business-to-businessbedrijven en de lokale overheid. Die connectie leggen wij op drie manieren: offline, online en fysiek. Door het uitgeven van een business-to-business glossy, door het runnen van een actieve businessclub en middels het verkondigen van de boodschap van onze klanten op social media en onze website. Stuk voor stuk onderdelen die niet los van elkaar kunnen worden gezien. Inmiddels zijn er 100 MKB ondernemers-beslisser lid geworden van ons platform

Haarlem INTO business wordt per kwartaal uitgegeven, de eerst komende editie komt uit eind maart. Wij verspreiden onze magazines in Haarlem naar 4850 MKB ondernemers. Het verspreidingsgebied: Haarlem, Heemstede, Spaarnwoude, Spaarndam, Cruquius, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Velserbroek en Zandvoort.

INTO business zoekt graag de samenwerking op met lokale MKB ondernemers/ondernemingen. Zo ook met BeterBusiness!

 

 

Actief in thema's