Partners

Mike Rijkers en Valerie Vallenduuk

Innovate Today

Bij Innovate Today geloven we erin dat daadkracht essentieel is voor innovatie en groei. Daarom brengen wij innovatieve ideeën en mogelijkheden bij elkaar. Vandaag.

Dit doen wij door innovatieve ondernemers te ondersteunen bij het verbeteren van hun investeringsgereedheid en hen te matchen met financiers. Van startups en MKB tot grote publieke of private partijen: voor organisaties van alle soorten en maten werken we financiële modellen uit, berekenen we financiële ratio’s en voeren we exercities uit die de financiële aannames testen. Ons netwerk van ondernemende investeerders – zoals angels of VC’s – is groot, maar wij matchen ondernemingen ook met andere financieringsmogelijkheden, zoals publieke fondsen, banken of crowdfunding. Zo maken we innovatieve ideeën niet alleen tastbaarder maar bieden we bedrijven ook mogelijkheden deze ideeën in de praktijk te brengen.

Voor het verbinden en versnellen van innovatieve ondernemers organiseren wij programma’s, zoals Haarlem2Harlem, Impact Tour tijdens de Amsterdam Capital Week, Programma Investeringsgereed Innovatief MKB met de provincie Noord-Holland, Mercator Launch, met de Radboud Universiteit en natuurlijk ons programma Present Your Startup, waarmee we actief zijn in Nederland, New York en het Caribisch gebied.

Verruiming liquiditeit mkb vanwege corona

BeterBusiness partner Innovate Today voert in opdracht van de provincie Noord-Holland het Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) uit. Daarbij creëren we transparantie in het financieringslandschap en ondersteunen we innovatieve duurzame mkb’ers met het ophalen van financiering. Onlangs heeft de provincie besloten om het programma ook in te zetten om ondernemers te ondersteunen met een onverwachte liquiditeitsbehoefte door de corona-maatregelen.

Corona-regelingen voor mkb
TOGS, TOZO of NOW? Er zijn een hoop nieuwe regelingen waarmee ondernemers hun liquiditeit direct kunnen verruimen. PIM heeft een overzichtspagina gemaakt van alle corona-regelingen voor ondernemers.
Overbruggingskrediet startups, scale-ups en andere snelgroeiende bedrijven
De regelingen zijn vaak minder effectief of toepasbaar op snelgroeiende en innovatieve bedrijven.  Om deze groep te ondersteunen heeft het kabinet op 7 april een overbruggingsregeling aangekondigd. De regeling is nog niet actief, maar we verwachten dat de vraag groot gaat zijn. Ondernemers die hieraan behoefte hebben kunnen hier lezen wat ze nu al kunnen voorbereiden en op PIMNH.nl contact opnemen voor ondersteuning.
BeterBusiness partners met vragen kunnen ook contact opnemen met Mike Rijkers (mike@innovate.today).

Voor betere business, Innovate Today!

VIDEO: BeterBusiness Binnen Bij ‘Innovate Today’ op YouTube

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen