Partners

Mike Rijkers en Valerie Vallenduuk

Innovate Today

Bij Innovate Today geloven we erin dat daadkracht essentieel is voor innovatie en groei. Daarom brengen wij innovatieve ideeën en mogelijkheden bij elkaar. Vandaag.

Dit doen wij door innovatieve ondernemers te ondersteunen bij het verbeteren van hun investeringsgereedheid en hen te matchen met financiers. Van startups en MKB tot grote publieke of private partijen: voor organisaties van alle soorten en maten werken we financiële modellen uit, berekenen we financiële ratio’s en voeren we exercities uit die de financiële aannames testen. Ons netwerk van ondernemende investeerders – zoals angels of VC’s – is groot, maar wij matchen ondernemingen ook met andere financieringsmogelijkheden, zoals publieke fondsen, banken of crowdfunding. Zo maken we innovatieve ideeën niet alleen tastbaarder maar bieden we bedrijven ook mogelijkheden deze ideeën in de praktijk te brengen.

Voor het verbinden en versnellen van innovatieve ondernemers organiseren wij programma’s, zoals Haarlem2Harlem, Impact Tour tijdens de Amsterdam Capital Week, Programma Investeringsgereed Innovatief MKB met de provincie Noord-Holland, Mercator Launch, met de Radboud Universiteit en natuurlijk ons programma Present Your Startup, waarmee we actief zijn in Nederland, New York en het Caribisch gebied.

Voor betere business, Innovate Today!

VIDEO: BeterBusiness Binnen Bij ‘Innovate Today’ op YouTube

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen