Partners

Andre Knol

Innomics

Innomics organiseert innovatie en versnelling bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën. Top down, door middel van het faciliteren van innovatie strategie en het begeleiden van transformatie. En bottom up, door het concreet versnellen en innoveren van teams met een nieuwe skillset, mindset en toolset. Om zo effectiever en meer succesvol te kunnen innoveren en transformeren. Het team van Innomics heeft ruime ervaring met het organiseren van grootschalige nationale en internationale innovatie en accelerator programma’s.

GO!-NH 

Accelerator Duurzame Mobiliteit

Innomics en provincie Noord-Holland zijn de initiatiefnemers van GO!-NH, een innovatie- en accelerator programma voor duurzame mobiliteit (voorjaar 2018 en 2019) en circulaire economie (najaar 2018 en 2019).

Het team van Innomics heeft in de afgelopen jaren innovatieprogramma’s en opdrachten uitgevoerd voor onder andere Philips, Vodafone, Rabobank, Ahold, Friesland Campina, Liberty Global International, ING Bank, Thales, Allen & Overy, Food HUB, MediaMatters, deOndernemer, Amsterdam Economic Board, Ministerie van Economische Zaken, provincie Noord-Holland, gemeente Haarlemmermeer, Techport en Institute for Future of Living.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Doe mee met de GO!-NH Accelerator Circulaire Economie

    De GO!-NH Accelerator versnelt MKB-bedrijven en startups. Nieuw denken, nieuwe vaardigheden en nieuwe partners zijn vereist. In het najaar draait dit programma om circulaire economie en is voor startups, innovatieve MKB-bedrijven, grote organisaties en instellingen.

 

 

 

 

Tags: