Partners

Howard Zoutkamp

Howard’s Health House

Succes is voor iedereen belangrijk maar wat betekend “succes” eigenlijk voor jou en jouw bedrijf? Wat velen niet direct zien in het woord succes is:

groei samenwerkend met gezondheid

Bij Howardshealthhouse laten wij deze boodschap nou juist centraal staan. Het bewuster maken van de ondernemer en de wens om te groeien in “succes” en dat samen te laten gaan met bewezen gezondheid principes die garanderen dat het een niet ten koste hoeft te gaat van het ander. Vooral omdat ondernemers van nature altijd het beste uit hun bedrijf én zichzelf willen halen blijkt een gezonde balans aanhouden vaak de uitdaging. Het besef dat jij als ondernemer aan de basis staan van deze balans is voor velen een weet maar in wezen lastig om te bewerkstelligen.

Deze balans weer binnen handbereik brengen en vooral verklaarbaar maken is een van de redenen waarom Howardshealthhouse haar deuren heeft geopend. Het besef dat succes, gezondheid en de balans daarvan nooit buiten jezelf hebben gelegen is een prachtig gegeven en het feit dat het onlosmakelijk gelinkt is aan persoonlijke en innerlijke ontwikkeling van de body, mind en spirit geeft een zeer vernieuwend perspectief. Deze drie eenheid is van wezenlijk belang voor de manier waarop ondernemers zichzelf en hun bedrijf laten groeien en misschien nog belangrijker, hoe het ondernemerschap in ”gevoel” ervaren wordt.

Mijn naam is Howard Zoutkamp en ik ben al ruim 8 jaar een bevlogen coach op het gebied van persoonlijke groei, team building en vanuit een holistisch perspectief body, mind en spirit meenemen in dit prachtige ontwikkelingsproces.

Waarom is Howardshealthhouse wat voor u en uw bedrijf?

Een prachtige graadmeter met inzage waar u nu ‘’ echt’’ staat en waar u ‘’ echt’’ naar toe wilt gebaseerd op uw persoonlijke wensen en daarvoor het juiste coaching traject.

Een droom met een datum is een doel

Verrassende nieuwe waardevolle inzichten vanuit het perspectief van de individu m.b.t.. de drie eenheid van body, mind ,spirit die daaruit voortkomend uw zelf, uw team en daarmee uw bedrijf verrijken. De positieve veranderingen kunnen ”niet” uitblijven.

Een fantastisch dag uit met u en uw bedrijf die iedereen naast de enerverende gezondheidsbeleving nader bij elkaar brengt. Een team die elkaar vertrouwd is een team die op elkaar bouwt.

Mocht u geïnteresseerd geraakt zijn door het bovengenoemde of gewoonweg meer informatie willen opvragen omwille van de verschillende coaching trajecten en teambuild dagen, belt u mij dan gerust op het nummer 06-12691926.

Graag tot sneI bij Howard’s Health House

Bekijk hier de introductievideo van Howard:

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's