Partners

Cathy Moerdijk

Hotel Villa De Klughte

PUUR ZEE
Dineren – Slapen – Proeven

De verborgen schat aan de Noordzeekust!

Tegen de duinen van Wijk aan Zee vindt u de prachtige in chaletstijl  gebouwde “Villa de Klughte”, een oase van gastvrijheid en gastronomie.

Eigenaren Imko Binnerts (SVH Meesterkok) en Cathy Moerdijk ( Wijnvrouw van het jaar 2016) en hun enthousiaste team van medewerkers staan dagelijks klaar om u te ontvangen.

Zowel zakelijk als privé is het zeer plezierig vertoeven op deze fraaie locatie! Romantische kamers, TOP visgastronomie in restaurant PUUR ZEE, heerlijk relaxen bij de open haard van de intieme bar of lekker even (shared) dineren in de gezellige Bistro.

Imko Binnerts wordt algemeen beschouwd als de Vischef van Nederland en heeft natuurlijk een prachtige reputatie opgebouwd in bedrijven als Chagall in Leidschendam, Scholteshof in Hasselt-België, Hotel de L’Europe in Amsterdam,  Imko’s in IJmuiden en Vis & Ko in Haarlem.

Bij mooi weer speelt alles zich buiten af op de 3 terrassen die de villa rijk is waarbij het in de middag echt heerlijk relaxen is aan het, in de luwte van het duin gelegen, verwarmde buitenzwembad.

Als partner van BeterBusiness krijgt u 10% korting op de menuprijs. U betaalt met een handtekening, en ontvangt dan één keer per maand een factuur.

PUUR WIJN

Vinologe Cathy Moerdijk is internationaal jurylid voor Decanter Winemagazine en IWSC.  Al  jaren actief in de wijnwereld  kent zij deze nationaal en internationaal in al zijn facetten. Onder meer was zij werkzaam voor gerenommeerde importeurs  als Residence/Gouden Ton en Vinites.  Inmiddels is zij mede-eigenaar van importeur Well of Wine in Den Haag.  Ook was zij de bezielende kracht achter Wijn & Ko in Haarlem ( Wijnbar van het jaar 2014/5 ) en Bios Food & Wines in Alkmaar.

Samen zijn zij begin 2016 gestart met hun Hotel, Restaurant en Bar Bistro PUUR ZEE in Villa de Klughte in Wijk aan Zee.

Het succes van Cathy Moerdijk als vinoloog en wijnkoper wordt voortgezet onder een nieuwe naam: PUUR WIJN. Cathy Moerdijk is een wijnvrouw pur sang en won in de voorbije dertig jaar vele nationale en internationale prijzen: “Wijnvrouw van het jaar”, “Wijnkoper van het jaar”, “Award of Excellence” bij The Wine Spectator en talloze 1e prijzen voor haar wijnen. In de Grote Hamersma staan de door haar mede- geïmporteerde wijnen ruim honderd keer vermeld. De nieuwe naam is tevens het ankerpunt voor een geheel vernieuwde communicatieaanpak. Beeldmerk, website en alles wat daarbij hoort getuigen van een nieuw elan met als doorgaande lijn de gegarandeerde kwaliteit.

‘Wijn is cultuur, wijn verbindt en wijn is van alle tijden’ is een van Cathy’s veelgehoorde uitspraken. Een uitspraak die niet alleen verwijst naar de algemeen bekende kwaliteitswijnen, maar zeker ook naar avontuurlijke producten die zij met veel gevoel en smaak selecteert bij eersteklas wijnhuizen in vele landen.

Bij bestellingen in de PUURWIJN.SHOP ontvangen partners korting bij gebruik van de code BBusiness12

PUUR WIJN CLUB

Lid worden van deze club van wijnliefhebbers kent een aantal voordelen zoals: korting op alle PUUR WIJN wijnen; korting op de entreeprijs van de zes woensdag avond wijnproeverijen; korting en voorrang op de entreeprijs van de vier interessante ‘Meet the Winemaker’ bijeenkomsten. En daarbij als extra geste 1 x per jaar de zeer gewilde Amice Card van het gerenommeerde PUUR ZEE restaurant. Alle details omtrent wijnen, de PUUR WIJN BOX en de PUUR WIJN CLUB vindt men op de nieuwe, overzichtelijke website www.puurwijn.shop. Daar kan men zich tevens aanmelden voor de nieuwsbrief met actuele verhalen over wijnen, achtergronden en aanbiedingen.

In samenwerking met Rabobank Haarlem-IJmond kookte chef Imko Binnerts met heerlijke Noordzeevis voor cliënten van Heliomare. Daarmee werkt PUUR Zee samen met Rabobank om voedselketens te verkorten. Want deze zijn vaak onnodig lang.

Benieuwd naar hoe dat ging? U ziet het in deze video!

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Artikelen

  • Koken met Directeuren 2018 bij Puur Zee

    Dit jaar zijn we onder de bezielenden leiding van Imko Binnerts samen bij Puur Zee ‘aan de kook’ gegaan. Imko gaf een kort aan hoe we het koken zouden aanpakken: “Alles is thuis te maken. Het gaat niet om de ingewikkelde ingrediënten maar om het basis materiaal en de wijze van bereiden.”

  • Wineprofessional 2018 groot succes

    Tijdens de Wineprofessional 2018, de grootste en belangrijkste professionele winefair in de RAI Amsterdam, heeft wijnvrouw van het jaar Cathy Moerdijk een aantal zeer succesvolle masterclasses georganiseerd met wijnen uit Kroatië, Luxemburg en Israël.

  • Puur Zee stijgt volle punt in Gault&Millau gids 2018

    Puur zee by Imko stijgt een volle punt in de Gault&Millau gids voor 2018, van 15 naar 16 punten. In deze gids worden restaurants beoordeeld op een schaal tot twintig punten. Vanaf 16 punten behoren restaurants tot de top van Nederland.

 

 

 

 

Tags: