Partners

Cathy Moerdijk

Hotel Villa De Klughte

PUUR ZEE Dineren – Slapen – Proeven

De verborgen schat aan de Noordzeekust!

Tegen de duinen van Wijk aan Zee vindt u de prachtige in chaletstijl  gebouwde “Villa de Klughte”, een oase van gastvrijheid en gastronomie.

Eigenaren Imko Binnerts (SVH Meesterkok) en Cathy Moerdijk ( Wijnvrouw van het jaar 2016) en hun enthousiaste team van medewerkers staan dagelijks klaar om u te ontvangen.

Zowel zakelijk als privé is het zeer plezierig vertoeven op deze fraaie locatie! Romantische kamers, TOP visgastronomie in restaurant PUUR ZEE, heerlijk relaxen bij de open haard van de intieme bar of lekker even (shared) dineren in de gezellige Bistro.

Imko Binnerts wordt algemeen beschouwd als de Vischef van Nederland en heeft natuurlijk een prachtige reputatie opgebouwd in bedrijven als Chagall in Leidschendam, Scholteshof in Hasselt-België, Hotel de L’Europe in Amsterdam,  Imko’s in IJmuiden en Vis & Ko in Haarlem.

Bij mooi weer speelt alles zich buiten af op de 3 terrassen die de villa rijk is waarbij het in de middag echt heerlijk relaxen is aan het, in de luwte van het duin gelegen, verwarmde buitenzwembad.

Vinologe Cathy Moerdijk is  internationaal jurylid voor Decanter Winemagazine  en  IWSC.  Al  jaren actief in de wijnwereld  kent zij deze  nationaal en internationaal in al zijn facetten.  Onder  meer  was zij werkzaam voor  gerenommeerde importeurs  als Residence/Gouden Ton en Vinites.  Inmiddels is zij mede-eigenaar van importeur Well of Wine in Den Haag.  Ook was zij de bezielende kracht achter Wijn & Ko in Haarlem ( Wijnbar van het jaar 2014/5 ) en Bios Food & Wines in Alkmaar.

Samen zijn zij begin 2016 gestart met hun Hotel, Restaurant en Bar Bistro PUUR ZEE in Villa de Klughte in Wijk aan Zee.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

 

Artikelen

  • Koken met Directeuren 2018 bij Puur Zee

    Dit jaar zijn we onder de bezielenden leiding van Imko Binnerts samen bij Puur Zee ‘aan de kook’ gegaan. Imko gaf een kort aan hoe we het koken zouden aanpakken: “Alles is thuis te maken. Het gaat niet om de ingewikkelde ingrediënten maar om het basis materiaal en de wijze van bereiden.”

  • Wineprofessional 2018 groot succes

    Tijdens de Wineprofessional 2018, de grootste en belangrijkste professionele winefair in de RAI Amsterdam, heeft wijnvrouw van het jaar Cathy Moerdijk een aantal zeer succesvolle masterclasses georganiseerd met wijnen uit Kroatië, Luxemburg en Israël.

  • Puur Zee stijgt volle punt in Gault&Millau gids 2018

    Puur zee by Imko stijgt een volle punt in de Gault&Millau gids voor 2018, van 15 naar 16 punten. In deze gids worden restaurants beoordeeld op een schaal tot twintig punten. Vanaf 16 punten behoren restaurants tot de top van Nederland.

 

 

 

 

Tags: