Partners

Niels Piscaer

Hotel Haarlem

Luxueuze en ruime kamers & suites én 12 multifunctionele zalen tot max. 1000 personen, geschikt voor trainingen, vergaderingen, productpresentaties, meerdaagse conferenties, brainstormsessies, roadshows, personeelsfeesten en evenementen.

Gratis parkeren voor hotelgasten op het parkeerterrein. Tevens zijn er 4 Tesla oplaadpunten beschikbaar en 1 gewoon oplaadpunt.

Een sfeervol restaurant en gezellige hotelbar. Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer.

Dichtbij de stad, maar toch alle rust en ruimte om te genieten van een ontspannen verblijf. Na een harde dag werken nog even uw energie kwijt? Dit is mogelijk in het fitnesscentrum van Anybody Health Center.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • Aspergediner

    Heerlijk dineren met verse asperges en bijpassende wijnen in het volledig vernieuwde gedeelte van Van der Valk Hotel Haarlem; het jaarlijkse Aspergediner is een van onze vaste terugkerende bijeenkomsten. Met dit jaar het eindresultaat van de nieuwe aanbouw van Hotel Haarlem!

  • Het jaarlijkse aspergediner bij Hotel Haarlem

    Gecombineerd met bijpassende wijnen mogen we wederom genieten van uitmuntende asperges bij partner Hotel Haarlem in een zakelijke, ontspannen sfeer. Inclusief exclusieve rondleiding door het circulair gerenoveerde gedeelte van het hotel.

  • Aspergediner 2018 bij Van der Valk hotel Haarlem

    Maandag 28 mei 2018 stond Van der Valk hotel Haarlem toneel voor ons jaarlijkse aspergediner, inclusief een exclusieve rondleiding door de nieuwe aanbouw van het hotel waar een heerlijk dessert en een muzikale verrassing voor ons klaar stonden.