Partners

Niels Piscaer

Hotel Haarlem

Luxueuze en ruime kamers & suites én 12 multifunctionele zalen tot max. 1000 personen, geschikt voor trainingen, vergaderingen, productpresentaties, meerdaagse conferenties, brainstormsessies, roadshows, personeelsfeesten en evenementen.

Gratis parkeren voor hotelgasten op het parkeerterrein. Tevens zijn er 4 Tesla oplaadpunten beschikbaar en 1 gewoon oplaadpunt.

Een sfeervol restaurant en gezellige hotelbar. Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer.

Dichtbij de stad, maar toch alle rust en ruimte om te genieten van een ontspannen verblijf. Na een harde dag werken nog even uw energie kwijt? Dit is mogelijk in het fitnesscentrum van Anybody Health Center.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen

  • BeterBusiness diner bij Hotel Haarlem

    Op maandag 21 september 2020 organiseert BeterBusiness in samenwerking met Hotel Haarlem het BeterBusiness Diner. Een mooie start van de tweede helft 2020! Meer informatie volgt, maar save the date!

  • GECANCELD: BeterBusiness jaardiner 2020 bij Van der Valk Hotel Haarlem

    Op maandag 25 mei 2020 staat het jaarlijkse BeterBusiness jaardiner bij partner Van der Valk Hotel Haarlem weer op de agenda. Geniet van het witte goud, zet u de datum alvast in uw agenda?

  • Aspergediner 2019

    Maandag 27 mei 2019 opende partner Van der Valk Hotel Haarlem wederom haar deuren voor het jaarlijkse Aspergediner BeterBusiness. Ook dit keer mogen we terug kijken op een zeer geslaagde avond met een grote opkomst. Partners met hun introducees waren nieuwsgierig bij binnenkomst naar de resultaten van de verbouwing.