Partners

Anne-Marije Hogenboom

Haarlem Marketing

Haarlem Marketing is de citymarketingorganisatie van de stad Haarlem en actief op het gebied van marketing, communicatie en informatievoorziening. Haarlem Marketing speelt een belangrijke rol in het profileren van Haarlem als toeristische en zakelijke bestemming. Haarlem Marketing versterkt het merk Haarlem en beweegt bewoners, bezoekers en bedrijven om duurzaam bij te dragen aan de economie, de leefbaarheid, de tevredenheid en de trots in en om Haarlem. VVV Haarlem en Haarlem Convention Bureau zijn onderdeel van Haarlem Marketing.

Missie en positionering

Haarlem Marketing ontwikkelt – samen met haar partners –campagnes, arrangementen en producten rond de pijlers, cultuur, winkelen, gastronomie en ligging.
Haarlem Marketing heeft visie op trends en kennis van wat er speelt in de stad en bij de doelgroepen. Haarlem Marketing spant zich in om zoveel mogelijk sectoren in de stad te laten profiteren van haar marketinginspanningen, waarbij op duurzame wijze wordt bijgedragen aan de economie van de stad, aan de leefbaarheid en de trots in en om Haarlem.

 

INTRODUCEER MIJ