Partners

Jan Krijnen

Golfclub Houtrak

Golfclub Houtrak is een thuis voor alle golfliefhebbers. Gasten zijn bij ons dan ook meer dan welkom. Onze caddymasters kunnen u precies vertellen wanneer er ruimte is om te spelen en welke kosten daaraan verbonden zijn. Bovendien kunnen zij direct een starttijd voor u reserveren.

Ook de oefenfaciliteiten zijn toegankelijk voor gasten. Kom gerust een keer trainen op één van onze oefengreens of een balletje slaan op onze (in de winter op woensdag verlichte) driving range. We kijken er naar uit u op onze mooie golfbaan te mogen begroeten.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

 

Artikelen

  • Golfen met GC Houtrak

    Op vrijdag 1 september 2017 organiseert de businessclub van GC Houtrak de jaarlijkse wedstrijd voor sponsoren en businessleden. GC Houtrak nodigt de partners van BeterBusiness van harte uit deel te nemen aan deze wedstrijd met aansluitend een walking diner met veilig ten bate van het Fonds Gehandicapten Sport.

  • Sportief partnerbezoek Golfclub De Houtrak

    Golf partner bezoek aan Golfclub De Houtrak was top georganiseerd. Omdat ook leden van de businessclub van De Houtrak aanwezig waren, was het een uitgelezen kans om nader kennis met elkaar te maken.

 

 

 

 

Tags: