Dynamiek

Verbindingen versterken

BeterBusiness bevordert (creatieve) kansen door partners zorgvuldig te matchen.

Principes van BeterBusiness

Cross sectoraal

Vaak redden bedrijven het niet om transities vraagstukken zelfstandig op te pakken en uit te werken. Partners van BeterBusiness hebben elkaar om van te leren. Door in gesprek te gaan met bedrijven uit andere branches, verkrijg je nieuwe kennis en kunde.

Duurzaamheidstransitie

Duurzaamheid is inmiddels een ruim begrip geworden, maar in de kern gaat het om evenwicht tussen mens (people), milieu (planet) en welvaart (profit). Binnen organisaties zien we steeds vaker hoe de visie op duurzaamheid wordt vertaald naar een strategie waarbij niet alleen gefocust wordt op CO2 reductie en klimaatverandering, maar ook sociale verduurzaming.

MRA

BeterBusiness volgt de agenda van de Metropoolregio Amsterdam op de voet. Het kantoor is gevestigd middenin deze business hotspot waar partners veelal actief zijn. Door deze positie is het mogelijk om als antenne te dienen voor de partners. BeterBusiness vangt op, geeft richting en wendt de juiste kennis aan voor het versterken van de business.

Business Makelaar

Creëren van nieuwe business met partners.
Het herkennen van business kansen is voor BeterBusiness niet genoeg. Wij zetten een stap verder door ideeën te opperen en partners aan elkaar te verbinden. Daarbij gaat het niet alleen in de haalbaarheid van kansen, maar ook in de schaalbaarheid. Trajecten die we hierin ontwikkelen begeleiden wij in een apart traject.

Partner Contact

Nieuwe kansen moeten worden herkend, opgepakt en uitgevoerd. Om dat te realiseren, heeft BeterBusiness nauw contact met de partners. Dat gebeurt via persoonlijke gesprekken, op de on- en offline bijeenkomsten of via verbindingsgesprekken.

Update gesprekken

Ondernemen doe je niet alleen met het hoofd, maar ook met het hart. Vertrouwen is daarom belangrijk bij BeterBusiness. We hechten dan ook veel waarde aan de persoonlijke update gesprekken. Tijdens de update gesprekken praten we graag bij met de partners. Zowel persoonlijk, als zakelijk. Zo brengen we kansen in kaart. Uit deze gesprekken komt altijd iets moois.

Bijeenkomsten on- en offline

Middels de partnerbijeenkomsten krijgen partners de mogelijkheid om de business van andere partners in de breedte te leren kennen. De partnerbijeenkomsten zijn momenten van onderling netwerken. Leer van elkaars ervaringen, dat versnelt samenwerking.

BeterBusiness verzorgt zowel online als offline bijeenkomsten. Partnerbezoeken zijn altijd op locatie bij een van de partners. De online bijeenkomsten - onze BeterBusiness Boosts - focussen op een centraal thema. Diverse partners spreken over hun projecten. Ook hier komen regelmatig weer mooie samenwerkingen uit voort.

Verbindingsgesprekken

Zien wij een bijzondere mogelijkheid tot samenwerking tussen partners? Dan stellen we hen graag verder aan elkaar voor.

Partnertools

Partners van BeterBusiness hebben toegang tot een scala aan communicatiekanalen. Zo blijft iedereen goed op de hoogte van actualiteiten, kansen en succesvolle samenwerkingen tussen partners.

App: Close to BeterBusiness

Partnerbijeenkomsten, nieuws van partners en mooie samenwerkingen delen wij via de Close to BeterBusiness app. Wil je naar aanleiding van een bericht aanmelden voor een bijeenkomst of meer informatie over een bericht? Met een druk op de knop ben je in contact met BeterBusiness.

Besloten LinkedIn groep

Partners ontwikkelen zich continu. En dat blijkt wel uit de besloten LinkedIn groep. Partners weten elkaar hier goed te vinden om mooi nieuws met elkaar te delen.

Nieuwsflitsen

Elke maand verstuurt BeterBusiness een nieuwsbrief met daarin een overzicht van actualiteiten. Onze business antenne staat continu aan. De nieuwsbrief gebruiken wij als zender. Ook de aankondigen voor komende business events vind je in de Nieuwsflits terug.

YouTube

Door het grote aantal aangesloten partners is het niet mogelijk bij elke partner een bedrijfsbezoek te organiseren. Daarom vind je op ons YouTube kanaal onder andere de “BeterBusiness Binnen Bij” video’s. Zo kunnen we met alle partners toch op bezoek bij de bedrijven.

Internationaal

NL in Business, Trade and Innovate

“Internationaal schalen is cruciaal voor de Nederlandse economie” zei prins Constantijn tijdens onze Duin & Kruidberg conventie 2020. BeterBusiness helpt jouw organisatie daarbij. Want met de diverse samenwerkingspartners zoals NLinBusiness of Trade & Innovate, kunnen wij je helpen naar jouw droom in Duitsland, Amerika of India. 

Word partner

Wil je nieuwe business ontwikkelen met goede partners? Zoek je nieuwe ideeën of innovaties die positief effect hebben op de omzet of kosten? Een partnerschap met BeterBusiness brengt je verder.