Partners

Madelon van Kooten

Duizend1

Verschillen verrijken! Met plezier werken met nieuwe Nederlanders. In de regio Haarlem en omstreken hebben we meer dan 100 statushouders aan werk geholpen. En van de kandidaten die wilden blijven, heeft 95% een contract aangeboden gekregen omdat het bedrijf hen graag wilde houden. Wij horen vaak terug dat onze kandidaten een hele positieve invloed hebben op de cultuur van de organisatie. 

Duizend1 BV is een Social Enterprise met als doel mensen die noodgedwongen hun land zijn ontvlucht, te helpen hun leven weer op te bouwen door het aanbieden van werk. Statushouders komen vaak moeilijk aan het werk door taal- en cultuurverschil, maar zijn zeer gedreven. Wij zorgen voor de brugfunctie tussen hen en bedrijven. Wij onderscheiden ons doordat we onze kandidaten blijven begeleiden zodat deze nieuwe kracht een aanwinst is voor het bedrijf.

Wij kennen al onze kandidaten goed en hebben een breed aanbod. Van hoog tot laag opgeleid, van goed tot matig Nederlands en met of zonder werkervaring. En allen zeer gedreven hun toekomst weer op te bouwen door weer aan de slag te gaan. Wij hanteren vaak lagere tarieven dan reguliere bureaus en werken samen met payrollservice Tentoo zodat de financiële en administratieve zaken goed geregeld zijn en het de bedrijven volledig ontzorgt. Ook subsidiemogelijkheden regelen wij.

In samenwerking met werkgevers, werkgeversorganisaties, ondernemersnetwerken, gemeenten en werkgeversservicepunten proberen wij vraag en aanbod van personeel samen te brengen. Zeer trots waren wij over het werkbezoek van de minister, die samen met onze Koning, in het februari 2018 bij Zandbergen in Haarlem kwam kijken waarom het hier zo goed loopt met het aan het werk helpen van statushouders. Een letterlijke kroon op ons werk!

 Wij hopen dat we via BeterBusiness nog vele mooie matches kunnen maken.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

 

 

 

 

Tags: