Duin & Kruidbergconventie 2018

Duin & Kruidbergconventie 2018

Met genoegen nodigen wij u uit voor de 7e editie van de Duin & Kruidberg conventie op maandag 12 maart 2018. De conventie is bedoeld voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland en biedt een uitgelezen gelegenheid om maatschappelijke en zakelijke belangen en initiatieven te delen.

Met het thema ‘Schiphol de vleugels van onze economie!?’ staat onder leiding van Nederlands historicus en voormalig politicus (VVD) Arend Jan Boekestijn een interessante discussie op het programma. Aan de discussie nemen deel: (CDA) Gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor economische zaken, de heer Jaap Bond en Executive Vice President en Chief Commercial Officer van Schiphol de heer André van den Berg.

Schiphol de vleugels van de economie!?

Economie, infrastructuur, marketing en toerisme zijn dé onderwerpen die Schiphol als economische motor draaiend houden met veel kansen maar ook beperkingen en dreigingen. Voor u als ondernemer of bestuurder een onderwerp om niet te missen. Een mooie kans om deze belangen in een interactief programma met u te verbinden.

Programma

15:30 uur – Inloop en ontvangst in loungebar DenK
16:30 uur – Aanvang programma in de Amsterdam zaal
18:00 uur – Netwerkborrel
20:00 uur – Einde bijeenkomst

Voor vragen kunt u zich richten tot Inspiriment Events – Marijke Plas: www.inspiriment.nl

Aanmelden

U ontvangt een persoonlijke uitnodiging per post en/of per mail via partnerschap die niet overdraagbaar is. Via de link in de mail kunt u zich aanmelden voor de conventie. Houd uw mailbox dus goed in de gaten!

Locatie

Landgoed Duin & Kruidberg
Duin en Kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort Noord

U kunt gratis parkeren op het landgoed van Duin & Kruidberg.

Bent u nog geen partner maar zou u wel graag bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.