Conventies

Duin & Kruidbergconventie 2018

Op maandag 12 maart 2018 was het weer zover; de top van het bedrijfsleven, alsmede bestuurders uit Noord-Holland, kwamen samen tijdens de Duin & Kruidberg Conventie om maatschappelijke en zakelijke belangen en initiatieven te delen. Dit jaar stond de conventie in het teken van het interessante thema: ‘Schiphol; de vleugels van onze economie?’

Schiphol is een cruciale pijler voor onze economie

Met het thema ‘Schiphol de vleugels van onze economie!?’ stond onder leiding van Nederlands historicus en voormalig politicus (VVD) Arend Jan Boekestijn een interessante discussie op het programma. Sprekers Jaap Bond (CDA, Gedeputeerde van de provincie Noord Holland voor economische zaken) en André van den Berg (EVP en CCO van Schiphol) deelden onder andere de economische, politieke, logistieke belangen- en uitdagingen rondom Schiphol met de zaal.

Na de vragen uit de zaal werd Simon Paagman, founder en ambassadeur van BeterBusiness, in het zonnetje gezet door Robert Bloemers (directeur Imbema) als dank voor zijn jarenlange inzet voor de Duin & Kruidbergconventie. Met een staande ovatie en een grote bos bloemen toonde de zaal de grote waardering voor ‘onze’ Simon, die dit jaar voor de zevende maar tevens laatste keer aan de basis van de organisatie stond.

Sneldichteres Dominique Engers had met haar pakkende gedicht, dat het verloop van de conventie prachtig samenvatte, de lachers op haar hand. Lees het hele gedicht hier terug.