Conventies

Duin & Kruidberg Conventie 2017

De MRA werd door de sprekers Jaap Bond (gedeputeerde provincie Noord-Holland), Frans van der Avert (CEO Amsterdam Marketing), Frans Baud (Directeur Koninklijke Verenigde Scheepsagenturen KVSA van Halverhout & Zwart en Zurmühlen BV) en Franc Weerwind (burgemeester van Almere en voormalig burgemeester van Velsen), ieder op eigen wijze geduid als een indrukwekkende en krachtige regio. De MRA is een gebied met 33 gemeenten, in de twee provincies Noord-Holland en Flevoland en met de vervoersregio Amsterdam.

Deze metropool heeft een toonaangevende luchthaven, een trotse zeehaven, een indrukwekkende en gezonde (maak)industrie, een prachtig gevarieerd cultuuraanbod is het uitstekend wonen met véél groen en water.

Wij ondernemers maken ten volle deel uit van deze metropool, daar mogen we trots op zijn. Kansen te over, met onze handelsgeest en vooral als we het sámen doen en over grenzen blijven kijken!

En hoe kun je de bijeenkomst beter samenvatten dan op de ludieke wijze waarop sneldichteres Dominique Engers dat heeft gedaan!

In het stijlvolle Koetshuis Nova Zembla van het Landgoed Duin & Kruidberg werd na afloop nog langdurig genetwerkt.

Met dank aan de sponsoren ABN Amro, BK Ingenieurs, IMBEMA Group, Tanger Advocaten, Landgoed Duin & Kruidberg, Spaarne Accountants & Belastingadviseurs en BeterBusiness Haarlem-IJmond.