Conventies

Duin & Kruidberg Conventie 2016

BeterBusiness Haarlem-IJmond, ABN Amro, BK Ingenieurs, IMBEMA Group, Köster Advocaten, Landgoed Duin & Kruidberg en Spaarne Accountants & Belastingadviseurs, organiseerden op 14 maart jl. gezamenlijk de vijfde ‘Duin & Kruidberg Conventie’. Deze jaarlijks terugkerende conventie is een initiatief bedoeld voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland met als doel: inspiratie, toepasbare kennisuitwisseling en netwerken. Een sterk staaltje van ‘samen sterk’ zoals dat bij BeterBusiness Haarlem-IJmond hoog in het vaandel staat geschreven.

BeterBusiness Haarlem-IJmond is er trots op dat deze lustrumconventie wederom tot stand is gekomen door de bijzondere samenwerking met haar organiserende partners.

De partners laten hiermee zien dat ook zij duidelijk kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit”, aldus Simon Paagman, directeur van BeterBusiness.

Ruim 200 ondernemers, directeuren en bestuurders waren aanwezig op het Landgoed Duin & Kruidberg om kennis te nemen van de visie van Annemarie Jorritsma, voormalig minister in de kabinetten Kok I en II en van 2003 tot 2015 burgemeester van Almere. Zij is momenteel fractievoorzitter van de VVD in de Eerste Kamer. Als doorgewinterde politica ging mevrouw Jorritsma het debat met de zaal aan over actuele politieke- en economische zaken, met de nadruk op de verhoudingen tussen bedrijfsleven en politiek.

Net als bij de vorige edities werd de bijeenkomst op ludieke wijze samengevat. Dit jaar was de eer aan cabaretier Marcel Stevens, die de middag nog eens humoristisch onder de loep nam.
In het stijlvolle Koetshuis van het Landgoed Duin & Kruidberg werd na afloop nog langdurig genetwerkt.