Conventies

Duin & Kruidberg Conventie 2014

BeterBusiness Haarlem-IJmond, ABN Amro, Ernst & Young, IMBEMA Group, Köster Advocaten en Landgoed Duin & Kruidberg, organiseerden op 10 maart jl. gezamenlijk de derde ‘Duin & Kruidberg Conventie 2014’. Deze jaarlijks terugkerende conventie is een initiatief bedoeld voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland met als doel: inspiratie, toepasbare kennisuitwisseling en netwerken. Een sterk staaltje van ‘samen sterk’ zoals dat bij BeterBusiness Haarlem-IJmond hoog in het vaandel staat geschreven.
Ruim 200 ondernemers, directeuren en bestuurders waren op maandag jl. aanwezig op het Landgoed Duin & Kruidberg om kennis te nemen van de visie van Mathijs Bouman, econoom en beurscommentator, die uitgebreid sprak over ‘Op zoek naar kansen in een avontuurlijke economie’.

“Denk aan de perspectieven die de vitale vergrijzing en de langere levensverwachtingen teweeg brengen in een tijd dat globalisering verder toeneemt en de wereldhandel steeds grootsere vormen aanneemt”, aldus Bouman

Een avontuurlijk economie is de basis voor een avontuurlijke toekomst en biedt uitgelezen mogelijkheden en buitenkansen als innovatieve ideeën op juiste wijze worden geïmplementeerd.

In dit kader maakte hij gewag van toekomstige geavanceerde en steeds verder ontwikkelde systemen ten behoeve van bijvoorbeeld arbeidsvervangende technologieën, duurzaamheid en de alsmaar verdere groei van digitalisering. Het was een bijzonder leerzame en inspirerende middag met een educatief kaliber voor de toekomst waarover aan het eind van de middag nog uitgebreid werd gedelibereerd en beraadslaagd.

Tot slot resumeerde sneldichteres Dominique Engers de bijeenkomst met een pakkend en zeer gevat gedicht. In de stijlvolle ambiance van het Landgoed Duin & Kruidberg werd na afloop nog langdurig genetwerkt.
Kijk ook voor meer informatie over de conventie op: www.duinenkruidbergconventie.nl.