Conventies

Duin & Kruidberg Conventie 2013

BeterBusiness Haarlem-IJmond, ABN Amro, Ernst & Young, IMBEMA Group, Köster Advocaten en Landgoed Duin & Kruidberg, organiseerden op 10 april jl. gezamenlijk de tweede ‘Duin & Kruidberg Conventie 2013’. Deze jaarlijks terugkerende conventie is een initiatief bedoeld voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland met als doel: inspiratie, toepasbare kennisuitwisseling en netwerken. Een sterk staaltje van ‘samen sterk’ zoals dat bij BeterBusiness Haarlem-IJmond hoog in het vaandel staat geschreven.  

Ruim 200 ondernemers, directeuren en bestuurders waren aanwezig op het Landgoed Duin & Kruidberg om kennis te nemen van de visie van Mr. Drs. J.G. Wijn die uitgebreid sprak over ‘De kracht van Nederland, visie op de lange termijn’.

Er is duidelijkheid nodig met betrekking tot regelgeving van de overheid, zodat de markt weer kan opstaan, aldus Wijn.

Het was een interessante bijeenkomst met een inhoudelijk en actueel programma over de cultuurverandering bij banken, de Nederlandse economie en hoe je je als bedrijf aan de economische trend kunt onttrekken. De thema’s werden uitgebreid en inspirerend belicht. Wijn benadrukte dat er duidelijkheid nodig is met betrekking tot regelgeving van de overheid, zodat de markt weer kan opstaan.

Tot slot resumeerde sneldichteres Dominique Engers de bijeenkomst met een pakkend en zeer gevat gedicht. In de stijlvolle ambiance van het Landgoed Duin & Kruidberg werd na afloop nog langdurig genetwerkt.