Duin & Kruidberg Conventie 2022

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Op maandag 16 mei 2022 vindt de tiende editie van de Duin & Kruidberg Conventie plaats.
De Duin & Kruidberg Conventie wordt jaarlijks georganiseerd voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland. 

Keynote spreker: Marguerite Soeteman-Reijnen

Tijdens deze tiende editie van de Duin & Kruidberg Conventie op 16 mei neemt gastspreker Marguerite Soeteman-Reijnen ons mee in haar visie op Leiderschap in tijden van verandering en versnelling.

Marguerite Soeteman-Reijnen is een Nederlandse zakenvrouw, commissaris en toezichthouder. Sinds 2016 is ze bestuursvoorzitter van Aon Holdings/Aon Group International NV naast Global Chief Marketing Officer Aon Inpoint. Ze is een expert op het gebied van risk management, corporate governance, gendergelijkheid, diversiteit en inclusie door o.a. haar voorzitterschap van de Raad van Advies van SER Topvrouwen en haar rol als vertegenwoordiger Private Sector van Nederland bij de G20 Empower Alliantie.

Marguerite werd in 2010 uitgeroepen tot “Woman to Watch” door het internationale Amerikaanse verzekeringsblad Business Insurance en “Rising Star” door het Engelse verzekeringsblad Reactions. Op 24 juni 2021 ontving Soeteman-Reijnen de Ambassador John William Middendorf II award van The Netherland America Foundation voor haar inzet voor culturele, commerciële en politieke samenwerking tussen Nederland en de Verenigde Staten. Eerdere ontvangers zijn oud minister- president Ruud Lubbers en Jan Peter Balkenende als ook voormalig CEO Unilever Paul Polman.

Duin & Kruidberg Conventie 2022

Meer informatie over de Duin & Kruidberg Conventie 2022  volgt.

"Save the date!"

Uitnodiging Partnerbijeenkomst 14 juni 2022

Aanmelden Beste Partner, Op dinsdag 14 juni organiseert BeterBusiness een bijeenkomst in de Koepel waarbij twee partners het programma verzorgen, Cupola XS en Lexicon Trainingen. Cupola XS verzorgt de