Partners

Marco Gerritsen

Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Geboren vanuit een drang om deze complexe wereld zo helder mogelijk te maken. Een groep gepassioneerde mensen die samen met u tot het beste resultaat komt. Met circa 80 specialisten in allerlei rechtsgebieden vormen wij het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland. Daar zijn we trots op!

Onze advocaten staan bekend om hun directe aanpak. Geen langdradige boekwerken, maar een sterke juridische partner die u in een rechte lijn naar uw doel begeleidt. Met onze bulk aan kennis en ervaring weten we wat er nodig is om het uiterste uit elke zaak te halen. Zowel nationaal als internationaal en op vele rechtsgebieden. Proactief, to the point en met een scherpe blik.

In 1977 begonnen wij ons avontuur en sindsdien zijn we een trein die maar niet wil stoppen. De ondernemende karakters van de advocaten trokken de aandacht en steeds meer enthousiastelingen wilden aan boord. Samen groeiden we, leerden we en werden we elke dag weer een stukje beter. Ondernemers trekken ondernemers. Daardoor bestaan onze cliënten voornamelijk uit bedrijven en organisaties. 

Inmiddels zijn we 80 advocaten rijk, elk met hun eigen specialisme. Met vijf vestigingen door het land zijn we altijd in de buurt. Vrees niet, we zijn groot, maar alles behalve onpersoonlijk. We luisteren, denken mee en geven sturing. Een betrokken partner, wat uw zaak ook is. 

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

 

 

 

 

 

Tags: