De Droomfabriek

Tjerk Lerou

De Droomfabriek

De Droomfabriek staat voor een purpose gedreven economie

Er is een groeiende aandacht voor organisaties die een hoger doel nastreven, die vanuit zingeving hun producten en diensten aanbieden. Het is de hoogste tijd dat organisaties hun bakens verzetten en behalve de beste van de wereld willen zijn, ook het beste voor de wereld willen doen!

Transformatie vraagt moedig leiderschap

Wij inspireren en helpen leiders en ‘koplopers’ om met moed te leiden en in verbinding blijvende resultaten te realiseren. Wij willen de koplopers in de markt helpen hun organisaties te transformeren naar purpose gedreven bedrijven die goed doen voor de maatschappij, de mensen die er werken en de shareholders die de middelen verschaffen.

Verandering omarmen

Wij geloven dat er meer gedroomd mag worden in organisaties. Wij zien dat verandering vanuit intrinsieke motivatie, vanuit een verlangen in plaats van een ‘moeten’, tot fundamenteel betere uitkomsten leidt. Wij begrijpen dat het bewandelen van nieuwe, onbekende wegen lastig is.

We weten als geen ander welk pad gevolgd dient te worden om koplopers te enthousiasmeren, volgers te krijgen en bewijslast te creëren zodat de grote groep in staat is de verandering te omarmen.

Verandertraject

Samen met de klant stippelen we een verandertraject uit, begeleiden MT’s bij het formuleren van hun ambities, organiseren sessies om het leiderschap te ontwikkelen, empoweren medewerkers om initiatieven te nemen, coachen teams en individuen.

 

INTRODUCEER MIJ