College Carrousel Velsen

College Carrousel Velsen

Op donderdag 18 april 2019 organiseert BeterBusiness in samenwerking met OV IJmond een bijzondere business bijeenkomst die bedrijfsleven en gemeentebestuur bij elkaar brengt! Tijdens de College Carrousel Velsen maken we kennis met elkaar én met de hoofdpunten van de programma’s van het college.

MET:

– Burgemeester van Velsen – Frank Dales
– Wethouders Bram Diepstraten, Jeroen Verwoort, Floor Bal, Sebastiaan Dinjens, Marianne Steijn, Koen Radstake
– Partners van BeterBusiness en OV IJmond

We creëren de mogelijkheid voor meer afstemming en versterken elkaars kansen. Bij BeterBusiness en OV IJmond hoort het goede samenspel met de bestuurders; samen werken én over grenzen heen kijken. OV IJmond in haar rol als belangenbehartiger en BeterBusiness door bijvoorbeeld de Duin & Kruidberg Conventie en de BurgeMasterclass!

Bedrijfsleven en bestuurders met elkaar in gesprek!

Programma

Het programma voor 18 april ziet er als volgt uit:

16:30 uur – Inloop
17.00 uur – Aanvang
18:15 uur – Borrel
19:00 uur – Einde bijeenkomst

Start van de Carrousel

We trappen af met een korte opening en presentatie door burgemeester Frank Dales over de hoofdpunten van het nieuwe coalitieprogramma ‘Velsen komt naar je toe!’. De wethouders vullen aan met een korte pitch van hun portefeuille.

Drie carrousel rondes

Na de presentatie nemen de wethouders plaats aan verschillende statafels. De partners kunnen vervolgens in groepjes per onderwerp c.q. portefeuille in gesprek met de wethouders. In de vorm van een ‘carrousel’ houden we gesprekken van 15 minuten en draaien daarna door. Dit doen we in totaal drie maal.

Wrap up en napraten

Wat hebben de gesprekken opgeleverd? We gaan kort napraten met enkele wethouders en zetten daarna de gesprekken voort onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de afsluitende borrel.

Locatie

De College Carrousel Velsen vindt plaats op het Stadhuis van Velsen op het adres Dudokplein 1 te IJmuiden – Klik hier om te navigeren

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Uw inschrijving is definitief als wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Bent u nog geen partner maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst om kennis te maken met ons platform? Neem dan gerust contact met ons op!


    12

    JaNee