Partners

Kiliaan Toorenaar

Close

De tijden van lange emails, pdf tickets en massa social media zijn voorbij. De huidige consument houdt van directe, relevante en vooral persoonlijke communicatie. Bij Close® focussen we daarom ook op exclusieve mobiele communicatie d.m.v. onze app: de Close® App.

Alles wat jouw bezoekers nodig hebben op één plek!

Via jouw persoonlijke kanaal geef je bezoekers direct toegang tot digitale tickets, informatie, updates en verrassende en relevante content. Alles wat jouw bezoekers nodig hebben op één plek! Met onze simpele automatisering tool, de Close® builder creëer je persoonlijke en schaalbare customer journeys met gemak en ben je volledig in controle van jouw kanaal, data en content. Automatisch een bericht sturen als iemand in de buurt van een locatie is? Je crowd control versterken door live berichtgeving? Alles is mogelijk!

Ook buiten de evenementen branche liggen kansen voor directe en persoonlijke communicatie via Close®. Zo kunnen gemeenten en veiligheidsregio’s Close® gebruiken om tijdsloten, crowd control en informatie voorziening te realiseren voor openbare ruimtes. Of gebruik Close® als B2B kanaal om klanten of stakeholders op de hoogte te houden van de voortgang van projecten of samenwerkingen.

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

 

 

 

 

Tags: