Partners

Frank Terpstra Bart Korver

Clarox

Clarox is gespecialiseerd in ICT Recruitment oplossingen en informatiebeveiliging. Met een groot netwerk van ICT specialisten en een bewezen staat van dienst, vullen wij projecten snel en kundig in. Met een team van ervaren Resourcers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Wij verzorgen de gehele afhandeling (compliancy) voor de flexibele schil, de juiste invulling voor projecten, tijdelijk of vast.

Wij kunnen uw eigen Resourcecenter zijn waarin alles geregeld is ten aanzien van ‘tijdelijke’ inzet. Denk aan: searching van specialisten (vast en flexibel), vendormanagement, contractafhandeling, verloning, employer branding, (voor)financiering en rapportages. Daarnaast is Clarox het kennisplatform op gebied van Cybersecurity & Pricacy, oftewel informatiebeveiliging. Veilig internetgebruik en bescherming van privacy gevoelige data binnen uw organisatie is een must.”

 

“Daarbovenop gaat per 25 mei 2018 de Europese regelgeving GDPR (General Data Protection Regulation) van kracht en worden pittige eisen gesteld aan data control binnen uw organisatie.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Actief in thema

 

 

 

 

 

Tags: