Partners

Jan Krijnen

Businessclub Houtrak

GC Houtrak is een professionele golfclub met een schitterende baan; één van de mooiste en uitdagendste banen van Nederland. Deze groene oase ligt als het ware in uw achtertuin.  Houtrak kent naast ongeveer 900 particuliere leden ook een actieve en bloeiende Businessclub.

De Businessclub staat samen met de gastvrije horeca en het prachtig gelegen clubhuis garant voor een perfecte ambiance om u en uw relaties in de watten te leggen. De prettige sportieve sfeer in het jaarlijkse businessclub programma is dan ook een ideale voedingsbodem voor het bouwen aan een hechte zakelijke relatie. Bovendien kunt u hier ook nieuwe contacten op doen en zijn er regelmatig interessante sprekers over zeer uiteenlopende onderwerpen.

Golf is een prachtige manier om met relaties op een prettige wijze zaken te doen. Met onze vernieuwde zakelijke pakketten maakt u van golf het ultieme instrument voor proactief relatiebeheer. Hiermee geeft u een duidelijk signaal af aan uw zakenrelaties, klanten en concurrenten: u gebruikt golf als (relatie)management tool. Immers, tijdens een ronde golf leert u uw klant, zakenpartner of medewerker pas écht kennen.

Aanbiedingen voor partners van BeterBusiness worden kenbaar gemaakt via de Nieuwsflits en/of de besloten LinkedIN groep. Klik op de button ‘Introduceer mij’ voor een nadere kennismaking met de Businessclub Houtrak!

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

 

Artikelen

  • Golfen met GC Houtrak

    Op vrijdag 1 september 2017 organiseert de businessclub van GC Houtrak de jaarlijkse wedstrijd voor sponsoren en businessleden. GC Houtrak nodigt de partners van BeterBusiness van harte uit deel te nemen aan deze wedstrijd met aansluitend een walking diner met veilig ten bate van het Fonds Gehandicapten Sport.

  • Sportief partnerbezoek Golfclub De Houtrak

    Golf partner bezoek aan Golfclub De Houtrak was top georganiseerd. Omdat ook leden van de businessclub van De Houtrak aanwezig waren, was het een uitgelezen kans om nader kennis met elkaar te maken.

 

 

 

 

Tags: