Burgemasterclass Velsen

Burgemasterclass Velsen

Zoals gemeenten samenwerking zoeken met elkaar, doen ondernemingen en bedrijven dat natuurlijk ook. Maar doen bestuurders en het bedrijfsleven wel genoeg aan gezamenlijke krachtenbundeling? Halen we eruit wat erin zit als het gaat om slagkracht, innovatie, inventie en efficiëntie? En wat kunnen bestuurders en bedrijfsleven nog meer voor elkaar betekenen?

 

In de Burgemasterclass worden op een verfrissende en vlotte manier hele diverse ondernemers onderwerpen in Velsen en omstreken voor het politieke voetlicht gebracht. Op 5 oktober 2017  komen bedrijven en bestuurders bij elkaar in de raadzaal van Velsen voor een Burgemasterclass met Burgemeester Dales. Het podium is aan die ondernemer die een vraag heeft aan de Burgemeester en daarmee start het gesprek.

De Burgemasterclass is een mooie manier om in gesprek te gaan met Burgemeester Dales. Informatief en leerzaam voor elke ondernemer in de raadzaal.

Programma

Het programma ziet er op 5 oktober 2017 als volgt uit:

16.30 uur                      : Inloop in gemeentehuis Velsen, Dudolplein 1 IJmuiden.
17.00 uur                      : Start Burgemasterclass met Frank Dales in de Raadzaal.
18.00 uur                      : Netwerk met een drankje en hapje.
18.30 uur                      : Einde Burgemasterclass bijeenkomst.

 

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen en aan te geven met hoeveel personen u komt. Na afloop van de Burgemasterclass is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over kruisbestuiving in de regio, de politiek en kansen in Velsen en de regio.