Burgemasterclass

BurgeMasterclass burgemeester Bernt Schneiders in Haarlem

De BurgeMasterclass is een andere manier om bedrijven en overheid dichter bij elkaar te brengen. Dit verhoogt de gezamenlijke ondernemerskracht in de regio Haarlem-IJmond en dat is precies waar wij ons met elkaar voor inspannen!

 

Een 30-tal partners/ondernemers beleefden gesprekken die interessante ‘over-de-grens inzichten’ gaven. Zo kwamen de volgende onderwerpen aan bod: ongedeelde stad en overheid (Martijn Mewe, Mewe Advies), ‘Spaarne weekend’, Vrijwilligerscentrale en autarkisch ecologische waterhuizen (Cathy Moerdijk, Wijn & Ko), arbeidsparticipatie en inhuur, toekomst ambtelijk apparaat (Maurice van den Bosch, Olympia Uitzendbureau) en beoordeling nieuwe aanvragen vanuit de functie bij het VSB Fonds (Marijke Aukema, Bedrijf&Samenleving). Simon Paagman rondde de BurgeMasterclass af met een persoonlijk interview met Schneiders over zijn ambtsperiode, lopende zaken en zijn werkzaamheden in de toekomst. Een gepassioneerde Bernt Schneiders gaf zijn visie en tips en kreeg door de gesprekken ook adviezen mee om de samenwerking nog beter te maken. Brigitte Paulissen leidde het geheel in goede banen, met humor en sloot af met een stand-up song.

Foto’s: Onno van Middelkoop.

 

In het netwerken na afloop werd nog volop nader met elkaar kennisgemaakt, gesproken over de items van de BurgeMasterclass en over kruisbestuiving in de regio, de politiek en de kansen in Haarlem-IJmond. De reacties na afloop waren positief: levendig, kort-en-krachtig, verrassende onderwerpen! “Delen is immers het nieuwe vermenigvuldigen”; in deze Masterclass mochten wij daar ook weer volop van genieten. Een unieke formule in Nederland die we graag voortzetten.

 

Klik hier voor alle foto’s van onze fotograaf Onno van Middelkoop.

 

Bent u nog geen partner en wilt u een volgend evenement van BeterBusiness ook meemaken, mail dan naar info@beterbusiness.nl.