Partners

Rene van Elsland

Bureau Levensgenieters

Genieten hoort bij het leven. Er zijn altijd hoogtepunten die het verdienen om feestelijk gevierd te worden, gebeurtenissen die extra aandacht kunnen gebruiken of momenten die gedeeld moeten worden. Met z’n tienen of duizenden, met de afdeling of het hele bedrijf, met relaties en met wie er maar iets te vieren valt. Maar hoe, waar en wie organiseert dat? Want het moet wel intiem, stijlvol, uitbundig, van grote klasse, origineel, creatief, te gek, nog nooit vertoond en in alle opzichten verantwoord zijn. En dat alles binnen een zeer beperkt budget of met een uiterst royale beloning.

Onze missie is creating stories. In essentie creëren we bij Levensgenieters verhalen. Een verhaal met een rode draad die de losse elementen tot een geheel maken. Levensgenieters gelooft in een aantal bouwstenen die elk verhaal/evenement beter, leuker en effectiever maken. Het ultieme doel van een Levensgenieters evenement zijn de verhalen die worden doorverteld tot in de lengte der dagen.

Met meer dan 20 jaar ervaring behoort Levensgenieters tot de top 25 evenementenbureaus van Nederland. Levensgenieters is aangesloten bij branchevereniging IDEA voor leading agencies in de evenementenbranche. Het IDEA lidmaatschap staat voor creativiteit, vakmanschap en financiële stabiliteit.

 

INTRODUCEER MIJ